FOTBAL  »  Superliga  »  DEMISIE

Oficialii dinamovişti, criticaţi dur după despărţirea de Flavius Stoican: "Nu se doreşte mai mult"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 15:41

GSP.RO a anunţat astăzi în exclusivitate că antrenorul Flavius Stoican a decis să se despartă de Dinamo, lucru ce l-a făcut pe unul dintre foştii acţionari ai clubului din "Ştefan cel Mare" să reacţioneze virulent.

Vladimir Cohn i-a criticat pe oficialii clubului, printre care Constantin Anghelache şi Ionuţ Negoiţă, şi spune că Stoican nu merita să fie tratat astfel.

"Stoican a făcut lucruri frumoase la Dinamo. De vină au fost probabil rezultatele, probabil frustrarea conducerii că nu sînt rezultate, frustrarea lui Stoican că nu are jucători.Cînd conducerea îţi vinde jumătate de echipă este mai greu să faci performanţă.

Şi jucătorii cred că au rămas miraţi de atitudinea conducerii. Este multă lipsă de management, ăsta e adevărul. Ţinînd cont de cine este proprietarul clubului, Dinamo ar putea să îşi permită mai mult, dar nu se doreşte", a spus Cohn la Dolcesport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
fangigi
fangigi  •  13 Noiembrie 2014, 22:03
Postat de hotangels pe 12 Noiembrie 2014, 15:42

Ingerasii din saloanele www.HotAngels.ro te astepta! Galerie foto reala pe site, 30 domnisoare sexy astepta sa incinga atmosfera pentru tine! Discretie, intimitate, zona centrala, erotism si senzualitate. Daca doresti, fetele te pot vizita acasa sau in camera de hotel, non-stop. Asigura-ti o noapte fierbinte, alege www.HotAgels.ro

Cate? 30? Aveti si intelectuale?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 00:46
Postat de costacurta pe 12 Noiembrie 2014, 22:32

Stoican mai mult nu putea mai mult, ce sa mai si ramana, sa ingroape echipa si mai rau probabil.

corect. si-a batut joc de echipa, cu amatorismele, ifosele si stupizeniile lui.

costacurta
costacurta  •  12 Noiembrie 2014, 22:32

Stoican mai mult nu putea mai mult, ce sa mai si ramana, sa ingroape echipa si mai rau probabil.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează