FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Oficialii lui Beer Sheva s-au interesat de viaţa personală a lui Răduţ: ”E bun, dar mai e cu Gina?”

Articol de - Publicat vineri, 13 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 12 septembrie 2013 20:14

Mijlocaşul va juca un an în Israel, sub formă de împrumut, după ce oficialii liderului Hapoel Beer Sheva s-au interesat dacă mai e legat sentimental de Gina Pistol.

Mihai Răduţ nu se poate impune la Steaua, orice ar face şi indiferent cine ar fi antrenor. Nu l-a convins nici pe Reghecampf şi va juca în Israel în acest sezon, la Hapoel Beer Sheva, ocupanta primului loc în acest moment.

Campioana României l-a cedat acolo sub formă de împrumut, pînă la 30 iunie 2014, o afacere bună mai ales pentru fotbalist, căruia i s-a dublat salariul, pînă la 200.000 de euro pe an.

Hapoel l-a atras cu atîţia bani convinsă că românul în vîrstă de 23 de ani o poate ajuta să cîştige titlul, obiectivul sezonului la Beer Sheva, dar nu a parafat actele pînă nu s-a interesat dacă aspectele îngrijorătoare legate de Răduţ mai sînt de actualitate.

"Îi place să iasă în cluburi? Creează probleme? Mai e cu Gina Pistol?" au fost întrebările pe care oficialii israelieni le-au adresat surselor româneşti de la care au cules informaţii!

A trecut mai mult de jumătate de an de cînd Mihai a rupt legătura cu Gina, fost "iepuraş" Playboy, aşa că şefii lui Hapoel şi-au luat o piatră de pe inimă. Ei n-au fost singurii oameni din fotbal îngrijoraţi de alăturarea Răduţ-Pistol.

Precedenta ruptură a mijlocaşului de Steaua a fost generată de nervii lui Becali, pricinuiţi tot de blonda din Playboy. Ea e mai în vîrstă decît Răduţ cu 9 ani, un detaliu nefiresc în viziunea patronului.

10 goluri are Răduţ în Liga 1, în 94 de apariţii. Pentru Steaua nu a marcat niciodată, deşi a strîns 37 de prezenţe în roşu şi albastru

"Mi l-am dorit pe Răduţ la CFR, chiar speram să-l putem lua, nu ştiu de ce nu a intrat în afacerea Kapetanos" (Petre Grigoraş, antrenor CFR Cluj)

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Septembrie 2013, 11:14

Nu i rau pentru el ...sa ne mai scrieti cum se descurca in israel...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează