FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Oficialii lui CFR Cluj ies la atac și îi înțeapă pe cei de la FCSB: "Mereu au cerut arbitri străini când au fost pe locul 2"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 februarie 2018 17:50

Iuliu Mureșan, 64 de ani, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre problema arbitrilor străini și a lansat o condiție clară: "feroviarii" doresc aducerea "cavalerilor" străini, cu condiția ca aceștia să provină din primele campioante ale lumii.

"Ne-am exprimat poziția de a rămâne cu arbitri români pentru că trebuie să îmbunătățim nivelul campionatului. Împreună am fi evoluat. Arbitrii străini se aduc doar în situații de forță majoră. FCSB a avut întotdeauna o problemă, mereu a cerut arbitri străini când a fost pe locul 2. Dar s-au făcut greșeli. Vin relaxați, nu răspund în fața nimănui dacă greșesc, își iau baremul și pleacă.

Nu cred că arbitrii din țările menționate de FCSB (n.r. Israel, Turcia, Polonia și Serbia) sunt mai buni decât cei români. Dacă aducem, să aducem din primele șase campionate ale lumii. Să vină Martin Atkinson (n.r. - arbitru FIFA din Premier League) și nu mai zice nimeni nimic. Vom spune că suntem de acord cu arbitri străini, dar condiția să fie din primele 6 campionate. Mi se pare ciudat că un club vine cu o listă de propuneri cu arbitri din niște țări. E clar că ceva e în neregulă.

Dacă Federația Română nu va fi de acord cu cererea noastră, atunci vor rămâne arbitri străini în play-off", a declarat Mureșan, la TV Telekom Sport.  

Vezi și: 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
cj666
cj666  •  28 Februarie 2018, 20:07

Se pare ca atunci cand ai de a face cu suporterii fecesebeului, vorba lui Lapusneanu e cat se poate de valabila :)) :))

cj666
cj666  •  28 Februarie 2018, 20:05

Pe aia cu hotu striga hotii o stii? Daca nu, uita-te la fecesebeu... e caz scoala

randoom.__
randoom.__  •  28 Februarie 2018, 20:00

ultima data cand am avut arbitrii straini,Steaua a castigat campionatul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close