FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo ironizează ultima mutare a lui Negoiță: "Râd și curcile de noi"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 12 iunie 2018 20:11

Dănuț Lupu, scouterul celor de la Dinamo, a comentat cu ironie mișcarea orchestrată de Ionuț Negoiță în această primăvară, când i-a cedat pachetul majoritar de acțiuni necunoscutului George Drăghia. 

"Avem un nou patron, să-i spun așa, îl știu foarte bine. E un patron extraordinar.  Haideți, mă faceți să râd, ce Doamne, iartă-mă! Râd și curcile de noi. E o chestie pe care domnul Negoiță așa a hotărât-o. Îi respectăm decizia, ăsta e bugetul pentru sezonul viitor, asta este. Să sperăm că Dănciulescu și Bratu vor face o figură frumoasă și vor salva ce mai e de salvat. 

Va fi presiune pe jucători în sezonul viitor. În play-out au jucat degajat, de asta a câștigat cu lejeritate majoritatea meciurilor. Când începi să pierzi și te huiduie lumea, încep să-ți tremure picioarele. Lumea va reveni la stadion, din moment ce vor fi meciuri cu Steaua, Craiova sau CFR", a declarat Lupu, la TV Digi Sport. 

"Atât timp cât un antrenor își dorește un jucător, prea puțin trebuie să mă intereseze pe mine dacă e sau nu un transfer bun" Dănuț Lupu, chestionat cu privire la aducerea lui Mircea Axente în echipa "câinilor"

Vezi și: EXCLUSIV FOTO Societatea care a preluat-o pe Dinamo nu există » Ce se află la sediul firmei care a cumpărat clubul

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (10)
110146613198286
Gabi Simon  •  13 Iunie 2018, 14:21

Si sezonul urmator cu un buget de austeritate Dinamo va intra cu greu in playoof,si mai vor sa ajunga pe podium,nu se poate. Felicitari.

2036290743290484
Ion Marin  •  13 Iunie 2018, 09:20

Noi criticam , dar ca suporteri pana acum cu o organizare impecabila, O AOCIERE A SUPORTERILOR LA NIVEL DE TARA CU ORGANIZATII non profit la nivel de asociatie IN FIECARE JUDET(in care sa fie atrasi si unul doi oameni potenti finaciar , ei sunt dar nu i a ofertat nimeni) trebuiau adunati cei 400.000 de euro , iar transferurile lui Straton , Barnoi, Vajvari si Artean de la POLI trebuiau facute.Pana acum s -a facut poezie si filozofie , ca sa ai pretentii , ca sa primesti satisfactii si performante trebuie sa oferi , adica sa te implici.

2036290743290484
Ion Marin  •  13 Iunie 2018, 09:11

Ba , baieti , Negoita a fost singurul conducator al lui Dinamo de dupa 1990, care cu bani putini a facut foarte mult.Nu l mai blamati , cu banii pe care i a avut , nu i-a primit cadou ca altii , cum a fost la Steaua cu terenurile armatei si in alta parte , bani mascati , el a bagat banii lui.Care a fost aportul in bani al suporterilor?Ma intreb , cati care scriu pe aici ar fi de acord sa dea cate 10 lei lunar pentru Dinamo?Sau mai mult printro subscriptie ublica anuala care sa rotujeasca bugetul clubului.Cand si noi supuorterii vom baga bani in club , de abia atunci putem sa l judecam pe Negoita.E usor de vorbit , greu de facut.Daca suporterii ar aavea asociatii in toata tara dupa modelul lui Traian Ionescudin anii 60 , ca Tanarul Dinamovist, in doua directii cu o echipa de tineri pana in 23 de ani care sa joace intrun campionat , si lunar din cotizatiile suporterilor sa se vireze cota parte in visteria clubului mama DINAMO.Dragi suporteri daca vreti performante implicati-va.Lupu sa l lase pe Axente in pace, vom vedea ce va face , e un atacant de gura portii, cu o strategie si cu o tactica adecvata Axente poate marca multe goluri.Dar trebuie sa stii.Lupu , mai bine ar fi invatat de la mentorului Lucescu , ce inseamna sa dai o sansa jucatorilor.AS CA LA MUNCA BAIETI , ORGANIZATI-VA SI ADUCETI BANI IN VISTERIA CLUBULUI, FAPTE , NU VORBE.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează