FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Oficialii lui Dinamo mint » Jucătorii sunt în continuare neplătiți

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2019 14:09

Florin Prunea a declarat că jucătorii și-au încasat salariile și că nu mai există probleme la Dinamo, dar adevărul este altul. 

  • Dinamo - Gaz Metan e astăzi, de la 20:30, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV Telekom Sport 1, TV Digi Sport 1 și Look Sport.

Sursele Gazetei susțin că Ionuț Negoiță a virat jucătorilor doar o jumătate de salariu, iar fotbaliștii dinamoviști sunt disperați pentru că o parte dintre ei au și chiriile neplătite.

În acest moment, „câinii” au restanțe de încasat în cuantumul a o lună și jumătate de salariu plus bonusuri de victorii și remize neachitate pe mai multe luni plus bani de chirie negociați în funcție de contractele fiecărora. 

Ce a declarat Prunea 

„Jucătorii și-au încasat alaltăieri salariile, în momentul de față nu avem niciun fel de problemă. În aceeași situație sunt și eu, nu numai jucătorii. Nici eu când eram jucător nu-mi convenea. Dar jucătorii au niște contracte curate, cu salarii și bonusuri de joc trecute în documente. Salariile au fost plătite, nu sunt probleme” - Florin Prunea, manager general Dinamo, la TV Digisport

Vezi și:

EXCLUSIV Dezvăluire la limita dopingului: perfuzii găsite în cantonamentul de la Săftica. Controversatul doctor Bătineanu: „Nu le foloseam”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
952030968311337
Pavel Danut  •  18 Octombrie 2019, 20:09

Iar ai apărut fcsbistule care nu şti să scri DINAMO ?

7manuel
7manuel  •  18 Octombrie 2019, 18:45
Postat de 7manuel pe 18 Octombrie 2019, 15:09

Ca mimao-i moarta de foame nu-i o stire. Stiu toti microbistii ca Negoita n-are bani.

N-are bani, da ce sa vezi, acum nici nu mai vrea sa vanda echipa. Vrea sa-i tina-n foame non-stop, poate asa reusesc sa se salveze si anul asta.

bruta_din_popesti_leordeni
bruta_din_popesti_leordeni  •  18 Octombrie 2019, 18:13

Sursele Gazetei??? :)))))))))))) Adica ciobanul infractor care isi barfeste adversarii si inventeaza orice despre ei sau lacheul sau, MM? In afara celor doi nimeni nu da 2 bani pe Gazeta, ce surse sa aiba fituica asta?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează