FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ogăraru: "Va veni şi ziua potrivită pentru a mă întoarce la Steaua"

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 decembrie 2009 00:00

Fundaşul lui Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a postat astăzi pe blogul personal un mesaj de felicitare adresat fanilor cu ocazia Crăciunului. Fostul jucător al Stelei a adus vorba şi despre clubul din Ghencea, la care spune că nu se poate întoarce deocamdată.

"Vă mulţumesc pentru multele mesaje şi sfaturi pe care mi le-aţi trimis în ultimele zile! Înseamnă enorm pentru mine să ştiu că sînt atît de mulţi oameni cărora le pasă de Steaua şi de mine! Va veni şi ziua potrivită pentru a face pasul de a mă întoarce ”acasă”. În acest moment nu cred că se poate, din mai multe considerente care nu ţin de partea financiară şi nici de patron - cu care am o relatie cît se poate de civilizată", scrie Ogăraru pe blog.

CITEŞTE MESAJUL INTEGRAL AL LUI OGĂRARU AICI!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (7)
 •  26 Decembrie 2009, 14:14

CU SIGURANTA VA FI PREA TARZIU !!!!!!!!! STEAUA ARE NEVOIE DE TINE ACUM!!!!!!!!!!!!!!!!! SI NU UITA STEUA NU ESTE CIMITIRUL ELEFANTILOR !!!!!!!!!!!!!!!

 •  26 Decembrie 2009, 10:47

Eu nu il inteleg pe Ogararu asta! Atat de oficial in declaratii, de parca ar fi Maradona. Eu nu spun ca nu are valoare, insa atunci cand sti toate locurile din loja, ce scaun e mai jos, care -i mai moale, etc... cred ca refuzand sa joci fotbal, dai de inteles, stilul clasic romanesc, mai bine... stau in tribuna, si iau la fel sau mai mult decat la Steaua! Colac peste pupaza, traieste si la Amsterdam, nu in claxonaria din Bucuresti! Ramai unde vrei, dar rezerva eterna, la Ajax!

 •  26 Decembrie 2009, 10:20

..dar cand ai fost plecat?.. te iubim, te asteptam.. respect!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează