FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ogică, impresar pentru Gigi Becali » I-a propus un dinamovist: "M-a sunat și m-a rugat să-l iau. A venit la Palat și am negociat!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 septembrie 2018 18:36

Adrian Ropotan (32 de ani) s-a întors în Liga 1, la Concordia Chiajna. Fostul dinamovist a purtat negocieri cu Gigi Becali pentru un transfer la FCSB.

"A vrut să vină la FCSB. M-a sunat socru-su, Ogică, și m-a rugat să-l iau la noi că rămăsese fără echipă. A venit omul la Palat, am negociat.

I-am zis și lui MM și s-a opus din prima. Nu a fost deloc de acord. «Nu avem nevoie de el! Ce să caute Ropotan la noi, patroane?». Așa că am renunțat și l-am lăsat pe copil să-și vadă de drum", a precizat Becali pentru Fanatik. 

Mijlocașul a fost crescut de Dinamo, echipă pentru care a jucat între 2004 și 2009, apoi a plecat la Dinamo Moscova. De-a lungul carierei a mai jucat pentru Tom Tomsk, Volga Novgorod, Gabala, Petrolul și Hatta Club.

Fotbalistul a câștigat campionatul cu Dinamo în sezonul 2006-2007. Cel mai probabil, Ropotan va debuta pentru Chiajna în meciul de luni de pe teren propriu cu Dunărea Călărași.

500.000 €e cota de piață a lui Ropotan, conform transfermarkt.de

Vezi si: Un campion cu Dinamo a revenit în Liga 1! Dorinel Munteanu l-a convins să semneze cu Chiajna

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
mosvasile
mosvasile  •  29 Septembrie 2018, 09:26

Vai de capu'Ropotan, daca a ajuns sa se lase pe mana lu'Ogica!De la care te astepti sa-i bage banii in tot felul de "scheme miraculoase",de castigat "la sigur"la Loto!Daca nu-i toaca fii-sa, mai inainte!Pe de alta parte,am vazut cu totii si aseara!Dinamo mai arata ca e o echipa la care sa vii?

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  29 Septembrie 2018, 04:05

Păi cum ce să caute?! Banii lu' Becali... "Să fie cu bani, să fie cu Becali..."

vladut12
vladut12  •  29 Septembrie 2018, 02:11
Postat de moshu_shukaru pe 28 Septembrie 2018, 20:53

Nu e adevărat ! Acest comentariu a fost cenzurat din cauză că, în redacția GSP, se află niște (așa-ziși) jurnaliști cu un IQ mult prea mic pentru a face diferența dintre o caterincă de forum și un mesaj cu adevărat vulgar sau jignitor !!

Du-te mah și scrie pe trotuar în fata blocului dacă nu îți convine! Cine te tine pe aici!?

Vezi toate comentariile (25)
Comentează