FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Olăroiu a venit după Stancu!

Bogdan Stancu, Stancu, Steaua
Bogdan Stancu, Stancu, Steaua

Articol de , - Publicat sambata, 29 mai 2010 00:00

Golgeterul Stelei în returul campionatului e dorit de Cosmin Olăroiu la Al Sadd. Becali susţine că "Motanul" nu poate pleca decît pe 5-6 milioane de euro.

Bogdan Stancu nu e ofertat de Inter Milano, aşa cum anunţa Becali acum un an, dar tot are ocazia să devină cel mai scump fotbalist vîndut de Steaua. Atacantul de 23 de ani, cu 6 goluri marcate în a doua jumătate a campionatului încheiat, poate să ajungă în Qatar, dacă Olăroiu va fi dispus să plătească atît cît cere Becali pe el: "Oli a venit la mine cu un prieten de-ai lui, un agent arab, şi m-au întrebat de un jucător, e vorba despre unul pe care eu îl evaluez la 5-6 milioane de euro".

Ar face rost de bani
Profitul e tentant pentru "militari", în condiţiile în care Al Sadd, echipa pentru care lucrează acum fostul antrenor al roş-albaştrilor, a terminat pe locul al doilea sezonul trecut din Qatar. Stancu ar deveni primul român din lotul lui Oli, care conţine deja cinci străini, şi ar rezolva, în acest caz, problema bugetului Stelei pentru stagiunea următoare.

Stancu ar da lovitura!
I-ar îmbogăţi şi pe Giovanni, şi pe Victor Becali, care deţin jumătate din drepturile asupra atacantului, astfel că ar împărţi suma de transfer cu clubul. În acelaşi timp, vîrful ar avea ocazia să obţină o creştere salarială substanţială. El primeşte 150.000 de euro anual la Steaua, un venit mic pe lîngă cele oferite la Al Sadd, unde Cosmin Oăroiu cîştigă 2,2 milioane de euro pe an!

"I-am servit pe Oli şi pe prietenul lui cu iaurt şi cu brînză, iar la sfîrşit le-am zis că masa costă 100.000 de euro! Păi, arabii ăştia au bani!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Bogdan Stancu e cel mai bun din România, nu mă gîndesc să mă despart de el. De fapt, nu cred că va pleca vreun jucător vara asta!"
Gigi Becali, patron Steaua

14 goluri şi 5 pase decisive a reuşit Bogdan Stancu sezonul trecut, în toate competiţiile. Asta în condiţiile în care a pierdut 13 meciuri din cauza accidentărilor şi a suspendărilor

5 milioane de euro
a încasat Steaua pe Mirel Rădoi, vîndut în 2009 la Al Hilal, din Arabia Saudită

2,9 milioane de euro
a primit Becali pe cei patru jucători pe care i-a vîndut de-a lungul campionatului trecut: Goian, Dayro Moreno, Rada şi Ghionea

Ogăraru acuză
Fostul fundaş dreapta al Stelei a comentat situaţia în care se găseşte acum echipa. "Se întîmplă lucruri grave acolo şi cred că s-a ieşit onorabil în acest sezon la tot ce s-a petrecut în ultima vreme. Nu ştiu dacă venirea lui Piţurcă ar rezolva situaţia cu suporterii şi nici dacă eu o să mă întorc. Am mai fost şi am plecat cu un gust amar. Am o ofertă de la Hertha Berlin", a declarat Ogăraru, care şi-a terminat contractul cu Ajax.

Neaga nu e sigur de Piţi
Atacantul care a plecat din Ghencea ca să joace în prima ligă din Azerbaidjan, Adrian Neaga, şi-a spus părerea despre venirea lui Piţurcă în Ghencea. "Eu nu prea sînt atît de sigur că nea Piţi va alege să vină la Steaua. Îl ştiu un tip extrem de riguros, organizat, disciplinat, meticulos", a declarat Neaga.

- Gigi Becali a spus ieri că dacă Mihai Stoichiţă va continua, atunci e posibil să rămînă şi Basarab Panduru, cel care a fost manager general între septembrie 2009 şi mai 2010.
- În prima săptămînă după ce va avea loc reunirea, programată pe 11 iunie, Steaua va efectuat antrenamente doar în Bucureşti, urmînd să plece în Austria pe 19 iunie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  29 Mai 2010, 16:28
Postat de vasile_00 pe 29 Mai 2010, 13:18

Asa o fi cum zici tu!!! Dar daca e asa tare de ce nu l-a luat o echipa mare cu 25 mil euroi?

valy,ai jucatori de 10 mil EU in RO.???? Mergi si ascunde-ti mutra. Poate 10 mil LEI VECHI.

vasile_00
vasile_00  •  29 Mai 2010, 13:18
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Asa o fi cum zici tu!!! Dar daca e asa tare de ce nu l-a luat o echipa mare cu 25 mil euroi?

 •  29 Mai 2010, 08:33

pana acum doi ani ce mai faceai si tu pe arabu...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează