FOTBAL  »  Superliga  »  "BECALI NU TREBUIA SĂ ŢIPE ÎN GURA MARE"

Olăroiu: "Arabii nu-l mai vor pe Ovidiu Petre"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Ex-tehnician în Ghencea, Cosmin Olăroiu spune că transferul lui Ovidiu Petre nu mai are nici o şansă să se concretizeze. Motivul? Lipsa de discreţie a lui Becali i-a iritat la culme pe arabi.

"Gigi trebuie să înveţe că afacerile se fac cu discreţie, nu ţipând în gura mare. Arabii au renunţat la transferul lui Ovidiu Petre după ce au aflat că Gigi a ieşit în public şi s-a lăudat că două echipe se bat pe jucător", a explicat Cosmin Olăroiu, conform Click.

"Eu nu l-am vrut niciodată pe Ovidiu la Al-Sadd. În schimb, l-am propus la Al-Nasr, unde va ajunge Zenga din vară. Walter urma să insiste şi el pentru jucător.

Saudiţii voiau să-l monitorizeze până în vară pe Ovidiu şi, dacă era totul OK, erau şanse mari ca transferul să se perfecteze. Acum însă, transferul a căzut", a adăugat tehnicianul lui Al-Sadd.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
 •  13 Martie 2010, 18:23

Cine crede ca,ciobanul e afacerist bun,inseamna ca e p.ro.st.

 •  13 Martie 2010, 16:05

IL DORIM NOI LA F C ZALAU

liviuemil
liviuemil  •  13 Martie 2010, 15:44

Pai la stina nu poti sa-ti tii oile gramada daca nu tipi la ele. Asa si in afaceri ;nu poti sa le pierzi daca nu le divulgi( citi jucatori a pierdut numai pentru ca a deschis gura cind nu trebuia). Iar daca (prin absurd ar pierde/renunta la Steaua ar muri in 24 de ore pentru ca nu se mai poate lauda, cine l-ar mai baga atunci in seama,ar trebui sa plateasca ziarele ca sa poata da un interviu.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează