FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Old Boys Giulești » După Cadu, Grigorie și Herea, Rapid mai vrea să dea o lovitură

Articol de , - Publicat marti, 05 iulie 2016 00:00

Marius Constantin e în discuții avansate cu patronul din Grant pentru o eventuală revenire în tricoul alb-vișiniu.

Surse autorizate susțin că în cazul în care Rapid va evita în cele din urmă falimentul, fundașul în vârstă de 31 de ani va semna un contract pe un an cu nou-promovata. Cu o condiție: să primească un salariu lunar de 8.000 de euro. Momentan, Valerii Moraru i-ar fi oferit numai 3.000 de euro!

La 31 de ani, Constantin va fi printre veteranii noului lot al giuleștenilor, alături de o altă țintă din mercato, Ovidiu Herea (tot 31 de ani). La distanță, totuși, de Ricardo Cadu și de Ștefan Grigorie, ambii în vârstă de 34 de ani!

250 de meciuria strâns Marius Constantin în Liga 1

"Ne antrenăm la baza de la Pro Rapid, facem câte două antrenamente pe zi, dar cel mai mult ne interesează și sperăm să aflăm săptămâna aceasta dacă echipa va continua în Liga 1 sau dacă se va pune lacătul"
Ovidiu Herea

Andronache, trimisă în judecată

Nu doar Rapidul are probleme, fiind în faliment. Şi fostul administrator judiciar al clubului, între 2012 şi 2014, Cristina Andronache, a fost trimis în judecată pentru infracţiuni de fals, uz de fals şi înşelăciune, alături de un om de afaceri cipriot şi de o avocată din Prahova. Andronache i-ar fi ajutat pe cei doi inculpaţi să falsifice un contract de consultanţă şi asistenţă juridică, susţin procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  05 Iulie 2016, 15:36

se face acolo cimitirul elefantilor,dar degeaba ,sunt ca si desfiintati,ar fi ceva ilogic sa se dea la recurs,alta decizie,ar fi exact ca in politica,mmamamafififififie

supereduardo10
supereduardo10  •  05 Iulie 2016, 11:03
Postat de pol1iasi pe 05 Iulie 2016, 07:36

Ce lovitura ma?? Bai alooooooooooooo, nicaieri in lume nu exista ca o echipa aflata in proces de lichidare sa fie in liga 1 !! Retrogradarea Rapidului trebuia sa fie o masura luata de 1-2 luni !! dar ah...traim in Romania !! pai atunci hai in liga 1 si cu Corvinul, si celelalte echipe falimentate !! E bataie de joc la adresa noastra a tuturor !! Ce mai cauta Rapidul in liga 1 ???? N-am nimic cu Rapid, tot respectul pt fanii lor, dar oare chiar nu se mai respecta nimic in tara asta ???

Unde scrie ma rtardle ca nu au voie sa joace? *** ? Măcar sa mai joace câteva meciuri sa va ft iar *** ca dreptul asta este câștigat pe teren

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mama.is.here
mama.is.here  •  05 Iulie 2016, 10:52

ce tot mai dati stiri cu echipe din liga 4-a?

Vezi toate comentariile (10)
Comentează