FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - DINAMO 6-1

Oleg Protasov a rămas cu picioarele pe pămînt după umilinţa aplicată lui Dinamo: "Nu este aceasta diferenţa reală dintre cele două echipe"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 decembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 06 decembrie 2014 22:50

Oleg Protasov, tehnicianul Astrei, recunoaşte că nu se aştepta ca formaţia sa să învingă Dinamo la un asemenea scor, 6-1, şi crede că nu aceasta este diferenţa de valoare dintre cele două echipe.
"Nu mă gîndeam la un asemenea scor, dar echipa arăta bine în ultima perioadă şi mă aşteptam să cîştigăm. Importante sînt cele 3 puncte. Nu cred că aceasta este diferenţa reală dintre noi şi Dinamo.

Încă nu ştim ce a păţit Enache, vom afla în orele următoare. Sper să nu aibă prea mari probleme", a spus Oleg Protasov la Look tv.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
alexbarosanu
alexbarosanu  •  07 Decembrie 2014, 10:57

antrenor bun protasov! ce plm e asta de tot scrie de rosu si negru pisamas pe ideea lui. mare dobitoc

lord_of_the_drinks
lord_of_the_drinks  •  07 Decembrie 2014, 02:23

Corect, diferenta reala este de 6-0. :))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  07 Decembrie 2014, 01:49

protasov are dreptate. astra a prins cea mai buna seara din istoria sa scurta, dinamo una dintre cele 5 seri cele mai mizerabile din istoria sa mult mai lunga si mai cunoscuta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează