FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Olguța Vasilescu, Liviu Dragnea și Claudiu Manda au cântat imnul Craiovei la nuntă. VIDEO AICI » Dezvăluiri făcute de Sorin Cârțu: „Îmi recita poezii cu mine”

Olguța Vasilescu, Liviu Dragnea și Claudiu Manda
Olguța Vasilescu, Liviu Dragnea și Claudiu Manda

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2019 10:19

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au făcut nunta sâmbătă, cu o zi înainte de FCSB - CSU Craiova, iar cei doi nu au uitat de echipa olteană.

Lia Olguța Vasilescu, fostul primar al Craiovei și „arhitectul” înființării echipei de fotbal CSU Craiova, în 2013, patronată acum de Mihai Rotaru, a petrecut sâmbătă și a dedicat un moment echipei de fotbal.

La petrecerea de la restaurant, muzicienii, împreună cu Lia Olguța Vasilescu, Claudiu Manda (șeful Comisiei SRI în Parlament) și Liviu Dragnea (președintele PSD și șeful Camerei Deputaților) au cântat „Cântec pentru Oltenia”, imnul echipei echipei istorice Universitatea Craiova.

 

„M-am întâlnit de multe ori cu ea. Este fană înfocată. Îmi recita poezii cu mine, cu Ilie Balaci și cu Ștefănescu, care la vremea aia erau celebre. E împătimită”, a declarat Sorin Cârțu, la TV Digi Sport, când a văzut imaginile. 

A zis Hrebenciuc «Olguța, tu ești primăriță și eu sunt mare. Tu nu prea ai putere și dă echipa lui Rotaru». Olguța venise de la PRM, unde a fost servitoarea lui Vadim Tudor, iar Hrebenciuc era puternic în PSD” Gigi Becali, sâmbătă, la TV Digi Sport

Citește și:

4 acțiuni anti-FCSB făcute de Mihai Rotaru » De la șicane în trafic la program de meci jignitor: „Fecesebistul, o specie scârboasă, pe cale de consacrare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  01 Aprilie 2019, 17:02

Bai,pe asta n-o stiam:s-au scris poezii cu Cartu?Dar cine e asta: Stefan cel Mare,MihaiViteazul, Ceausescu? In cazul asta,Dobrin si Hagi trebuie sa aiba cate o biblioteca cu carti despre ei! Extraordinar!

 •  31 Martie 2019, 16:00

Gata FC boovenia fiebre acum

622674784501836
Florin Dobrin  •  31 Martie 2019, 15:06

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează