FOTBAL  »  Superliga  »  COMPARAȚIE

Dănuț Lupu, comparație pe placul lui Gigi Becali: „Moruțan îmi place mai mult decât Ianis, dar nu a primit încrederea lui”

Dănuț Lupu (53 de ani) crede că Olimpiu Moruțan (21 de ani) este un fotbalist mai înzestrat decât Ianis Hagi (22 de ani).
Dănuț Lupu (53 de ani) crede că Olimpiu Moruțan (21 de ani) este un fotbalist mai înzestrat decât Ianis Hagi (22 de ani).

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 ianuarie 2021 22:40 / Actualizat sambata, 09 ianuarie 2021 23:03

Dănuț Lupu (53 de ani) crede că Olimpiu Moruțan (21 de ani) este un fotbalist mai înzestrat decât Ianis Hagi (22 de ani).

Ofertele pe care FCSB le-ar fi primit pentru Olimpiu Moruțan nu l-au convins pe Dănuț Lupu. Fostul mijlocaș dinamovist, recunoscut pentru modul direct în care își expune opiniile, spune că mijlocașul de la FCSB ar avea un potențial cel puțin la fel de mare ca Ianis Hagi, dar că nu poate fi vândut pe 15 milioane de euro. 

Dănuț Lupu, comparație între Ianis Hagi și Olimpiu Moruțan

„Eu cred că dacă FCSB avea o ofertă de 8 milioane de euro, Moruțan era plecat deja. M-aș bucura să văd jucători români vânduți cu 15 de milioane, dar trebuie să fim realiști. Eu am spus că Moruțan îmi place foarte mult și că este peste Ianis Hagi. 

Dacă Moruțan ar fi primit încrederea pe care a primit-o Ianis, cred că era departe. Eu cred că este un jucător mai complex decât Ianis. Fiecare își avantajează jucătorul cum vrea. Moruțan îmi place, dar nu cred că valorează 15 milioane. Noi (n.r. Lupu, Ilie Dumitrescu și Bratu) ce valoarea am avea astăzi, de 50 de milioane?", a declarat Ionuț Lupu la „Digi Sport Special”.

Ianis Hagi vs Olimpiu Moruțan. Ce spun cifrele InStat

ParametruIanis HagiOlimpiu Moruțan
Indice InStat264284
Meciuri (2020/2021)3119
Goluri93
Pase49

VIDEO. Ce îi lipsește lui Ianis Hagi pentru a confirma: „Nu trebuie să facă faza defensivă”

Citește și alte știri despre Moruțan și Ianis Hagi: 

VIDEO » Cel mai sincer sfat pentru Olimpiu Moruțan: „Ce națională? Să plece, banii contează!”

Minusul din jocul lui Ianis Hagi, identificat de un fost jucător de la Rangers: „Chiar are talent, dar îi lipsește asta”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
424897461037738
Nicu Valentin Vasiliu  •  10 Ianuarie 2021, 09:41

cea mai proasta expresie si care face si mult rau in fotbalul romanesc e '' Sa fim realisti '' pai cum adica sa fim realisti ? ce fotbalisti romani nu au tot doua maini doua picioare ? cum de un sarb poate sa plece pe 15 , 20 , 30 milioane euro si un roman nu ? pana acum nu prea ca jucau sacosele nu cei care meritau dar in ultimul timp mai au sanse si cei nevoiasi sau cu o situatie financiara nu asa buna ! Asta e cheia sa avem iar fotbalisti gen Mutu , Chivu , Adrian ilie si asa mai departe. si Da parerea mea ca daca Man , Coman , Morutan si Darius Olaru vor fi transferati de la fcsb nici unul dintre ei nu o sa plece pe o suma sub 10 mil ...

talpaiadului
talpaiadului  •  10 Ianuarie 2021, 07:41

Lupu are un dinte impotriva lui Gica Hagi, asta e clar. Are dreptate cand spune ca Morutan nu a avut parte de atentia si sansele de care a beneficiat Ianis, dar care fotbalist roman a mai avut parte de un asemenea tratament "regesc"?Iar dintre straini, poate doar Jordi Cruyff sa fi beneficiat de atentia si sansele lui Ianis...

samertx
samertx  •  10 Ianuarie 2021, 03:59

Acest Lupu, cel care desființează echipe la micul dejun. :))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează