FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

Oltenii nu mai au răbdare cu starurile lor! Situație alarmantă pentru Cicâldău, Nistor și Bancu

Oltenii nu mai au răbdare cu starurile lor! Situație alarmantă pentru Cicâldău, Nistor și Bancu
Oltenii nu mai au răbdare cu starurile lor! Situație alarmantă pentru Cicâldău, Nistor și Bancu

Articol de - Publicat vineri, 11 septembrie 2020 09:25 / Actualizat vineri, 11 septembrie 2020 09:34

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA. Cicâldău, Nistor și Bancu n-au dat satisfacție nici la echipa națională, dar luni au ocazia de a întâlni un adversar, Viitorul, numai bun pentru a forța ieșirea din criză.

Un gol, un assist, două penalty-uri obținute. Aceasta e "zestrea" cu care s-au întors cei 5 reprezentanți ai Craiovei de la naționale. Dacă Elvir Koljici a obținut lovitura de pedeapsă din care Bosnia a deschis scorul cu Polonia (1-2), restul sunt meritul lui Mihăilă, la reprezentativa U21, în meciurile cu Irlanda de Nord (gol) și Malta (assist, penalty).

Cicâldău, Nistor și Bancu sunt așteptați să livreze

Alex Cicâldău, Dan Nistor și Nicușor Bancu, în schimb, au revenit acasă destul de plouați. Primii doi au jucat sub așteptările selecționerului Rădoi contra Irlandei de Nord (1-1) și n-au mai fost luați în calcul în Austria (3-2). Bancu a bifat ambele partide din Liga Națiunilor, dar nici el n-a dat randamentul așteptat. Mai mult, fostul său antrenor din Bănie, Victor Pițurcă, l-a criticat dur într-o intervenție la Digi.

Vine însă partida de campionat cu Viitorul și e aproape ca un al doilea start de sezon, după doar două etape disputate și două săptămâni de pauză. Prilej pentru trioul amintit să se revanșeze față de suporteri, mai ales că CS Universitatea va avea de-a face cu o echipă împotriva căreia a făcut mai mereu meciuri reușite:

  • Bilanțul juveților pe terenul Viitorului este echilibrat: 2 victorii, 2 remize și 2 înfrângeri. Iar cel general le e favorabil: 6 victorii, 3 remize, 3 eșecuri
  • Constănțenii nu sunt deloc în apele lor, cu spaniolul Ruben de la Barrera pe bancă: o remiză și un eșec până acum, golaveraj 1-4
  • Pasul înapoi făcut de Gică Hagi e un avantaj și pentru Bergodi, care până acum n-a reușit să câștige în fața "Regelui": 3 eșecuri, toate cu FC Voluntari, și o remiză, cu ASA Tg. Mureș

1 goldin penalty și zero assist-uri au Cicâldău și Nistor împreună de la startul lui 2020-2021 în 4 apariții (2 Liga 1, 1 Europa League, 1 Liga Națiunilor)

3 goluriare Koljici în întâlnirile cu Viitorul. Dintre jucătorii care îmbracă acum tricourile celor două echipe, el e golgeterul acestor partide

VIDEO. Viitorul - Craiova, duel tare în runda cu numărul 3

Citește și alte știri despre CS Universitatea Craiova: 

FOTO Îl atacă pe Florinel Coman și își protejează căpitanul: „Este total aiurea!”

Papp rupt, Tudorie ignorat! Care e singura certitudine pentru Bergodi la Craiova, după campania de achiziții

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
kaloogarele
kaloogarele  •  12 Septembrie 2020, 19:39
Postat de Cosmin Daniel Tuta pe 12 Septembrie 2020, 10:21

Mutăte la Booveni și o sa vezi strategie, bani în transferuri și tot tacâmul ca pe vremuri. Vorbim așa și noi la mișto ca de suntem suporteri. Somn ușor, cu fotbalul stai prost!

Aaa, da! Tu stai perfect cu fotbalu', 1-2 ieri cu locomotivele din Tbilisi si sarbatoresti ce pasa a dat Negrila acu' treij' de ani!! Vezi ca itz trage tzata NeaMarcel, ala caclub de fotbal e o ratare, da' ca muzeu e OK

2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  12 Septembrie 2020, 11:04

Bă gsp tocmai ce primi un trofeu din partea suporterilor olteni, Cicâldau voi ce dezinformați lumea. Rușine..... Huuuuuuuu!

2711537815766774
Cosmin Daniel Tuta  •  12 Septembrie 2020, 10:21
Postat de kaloogarele pe 11 Septembrie 2020, 20:21

Da, daca pleaca si Koljic ... si asa anu' asta sintem un fel de Corvinu' pe vremuri. Sau ASA Tg Mures. Vai de capu' nostru. Un inceput de sezon mizerabil, cu o umilinta istorica pe care postacii clubului se lupta sa o faca uitata (de parca suporterii adevarati uita ca asa usor cum au trecut locomotivele peste noi!!). In loc sa bage banii in transferuri, baga banii in postaci. Ne prezinta planuri de "stabilitate financiara". Adica ce misto o sa o duca clubu' inca 5 ani de aici incolo, ca echipa de pluton. Judecata tzaraneasca, de manageri de "comparativa" sateasca. Aia a ajuns Universitatea. O "comparativa din Terpezitza" sau de unde dracului o mai veni NeaMarcel. Pleacatz bah, cu cirnatu' ala de Vatajelu (care, daca vin suporterii la stadion, o sa aiba parte de o primire cum i se cuvine!!!), cu luzaru' de Bergodi si in general cu tot staffu' vostru supradimensionat si inutil.

Mutăte la Booveni și o sa vezi strategie, bani în transferuri și tot tacâmul ca pe vremuri. Vorbim așa și noi la mișto ca de suntem suporteri. Somn ușor, cu fotbalul stai prost!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează