FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - BRĂNEŞTI, LUNI, 21:45, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oltenia se mută în Ştefan cel Mare » Subotici propus "cîinilor"

Subotici joacă vîrf împins, post pe care la Dinamo joacă Liviu Ganea şi Ţucudean Foto: Mediafax
Subotici joacă vîrf împins, post pe care la Dinamo joacă Liviu Ganea şi Ţucudean Foto: Mediafax

Articol de - Publicat duminica, 15 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 14 mai 2011 20:17

Atacantul Craiovei ar putea ajunge la Dinamo din această vară dacă acţionarii vor da curs ofertei impresarilor

Deja a devenit un trend: fotbaliştii Universităţii Craiova care vor să plece la mai bine aleg Dinamo. Valerică Găman şi Ştefan Bărboianu se felicită că au hotărît să îmbrace tricoul alb-roşu, iar roş-albilor mai vînează alţi doi olteni: fundaşul dreapta Ovidiu Dănănae (25 de ani) şi portarul Silviu Lung jr. (21 de ani). Ultimul pe lista roş-albilor este elveţianul de origine bosniacă Danijel Subotici, golgeterul Ştiinţei cu 5 reuşite în cele 14 meciuri jucate în acest retur. Bosniacul de 22 de ani le-a fost propus "cîinilor", dar aceştia nu se grăbesc să ofere un răspuns pînă cînd nu se va încheia oficial sezonul. Momentan, în Ştefan cel Mare altele sînt priorităţile în materie de transferuri.

Oficialii clubului susţin că medieşeanul Paul Pîrvulescu (22 de ani) şi braşoveanul Alexandru Chipciu (22 de ani) sînt deja acontaţi, lipsind doar semnăturile de pe contractele celor doi. Un alt fotbalist care ar putea ajunge din această vară sub comanda lui Andone este fundaşul Cristian Sîrghi (24 de ani, Oţelul), cu care au mai existat contacte şi la începutul campionatului. De altfel, stoperul nu mai este utilizat la Galaţi, el prinzînd doar un meci în retur!


300.000 de euro este suma pe care o solicită impresarii lui Subotici, el fiind liber de contract. Craiova are prima opţiune, Mititelu transmiţînd că a activat clauza, dar fără să achite vreun cent

Vine şi vărul lui Bakaj
În această vară, Elis Bakaj ar putea avea încă doi colegi albanezi. Unul e chiar pe vărul său, Edvan Bakaj (23 de ani), care evoluează pe postul de portar. Acesta va veni momentan pentru echipa secundă a clubului. Un alt fotbalist interesant pentru "cîini" este Andi Lila, de la SK Tirana, care în această vară devine liber de contract. El poate evolua ca fundaş dreapta sau mijlocaş defensiv şi are 11 selecţii la echipa naţională a Albaniei.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
madalin999
madalin999  •  17 Mai 2011, 22:39

parerea mea e ca subotici este unul din cei mai buni atacanti straini veniti in liga 1. daca ar ajunge la o echipa mare a campionatului , cum ziceti voi ca vine la dinamo isi va arata adevarata valoare si isi va pune calitatile pt ca este si tanar , masiv si inteligent si mult mai bun ca liviu ganea si marius nicolae care am auzit ca va reveni . ar face treaba buna in atacul lui dinamo cu alexe care este un jucator rapid care il poate pune ft bine in valoare pe subotici si sa nu uitam si de tucudean alt atacant de perspectiva care va face treaba buna la dinamo.

me_alex22
me_alex22  •  16 Mai 2011, 10:38

pentru ce sa vina asta cand tot ce avem sunt cu o clasa peste el...vezi L Ganea,Alexe,Paun,Tucudean,Danciu...

azzuri_eyes
azzuri_eyes  •  15 Mai 2011, 23:07

lung jr e un portar mult mai bun decat balgradean! ar fi un castig evident, insa ramane de vazut daca il putem lua! subotici si dananae pot fi utili, dar nu indispensabili!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează