FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, LUNI, 17 OCTOMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Oltenii au început războiul cu jucătorii lui Dinamo: "Nu dorim doar să-i batem, ci și să-i umilim!"

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 15:38

CSU Craiova și Dinamo se vor duela luni, de la ora 20:30, iar oltenii au început războiul cu marea rivală.

Nae Ungureanu, fostul fundaș al celor de la Universitatea Craiova, a vorbit despre duelul cu formația alb-roșie și a spus că vrea ca CSU să îi umilească pe dinamoviști.

"Sunt meciuri speciale pentru toți oltenii. Noi, cei din generația Maxima, trăim și acum la fel de intens meciurile cu Dinamo. Nu dorim doar să-i batem, ci să-i umilim. Este o ură sportivă.

A fost un joc aici, pe stadionul «Central», când i-am bătut cu 3-0. Le-a dat Ilie Balaci «craci» și lui Sătmăreanu, și lui Dinu. Ce meci am făcut atunci. Erau spectatori și pe pista de atletism.

Suntem în revenire de formă. Am făcut meciuri excelente în ultima perioadă. De aceea mă aștept la un rezultat pozitiv și la un meci spectaculos, cu patru sau cinci goluri, în care să marcăm mai mult cu un gol decât adversarul", a declarat Ungureanu pentru site-ul celor de la CSU Craiova.

Meciul CSU Craiova - Dinamo se va juca luni, 17 octombrie, de la ora 20:30. Partida va fi în direct pe DigiSport, DolceSport și LookTV și liveTEXT pe GSP.RO

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (66)
gicab
gicab  •  11 Octombrie 2016, 18:44
Postat de schwartz69 pe 11 Octombrie 2016, 17:30

dar sa *** localitatea aia din Croatia n-ati vrea voi , mai olteni janghinosi cu miros de praz ?!?!

Si mulți bani zimbabwanezi

reddog_forever
reddog_forever  •  11 Octombrie 2016, 18:44

ce inseamna sa iti umilesti adversarul in conceptie prazoolteneasca: sa speri sa bati la un gol diferenta. :):):). bravo, nea nae, tine-o tot asa. acum inteleg, pe fcsb nu au dorit sa o umileasca, si le-a iesit.

darkdark
darkdark  •  11 Octombrie 2016, 18:23

Orice oltean care a fost suporterul Stiintei doreste victoria dinamovistilor in aceasta etapa. Oltenii batuti in cap, sclavi din nastere sau platiti de partidul mult iubit sunt singurii care vor victoria clonei.

Vezi toate comentariile (66)
Comentează