FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - DINAMO, LUNI, 17 OCTOMBRIE, 20:30, DIGI, DOLCE, LOOK, GSP

Oltenii continuă războiul cu Dinamo: "Suntem crescuți împotriva lor! Este dușmanul tradițional" » Câți fani vin la meci

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2016 15:03

CSU Craiova și Dinamo se vor duela luni, de la ora 20:30, în derby-ul acestei etape.

Pavel Badea,  directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbit despre duelul cu Dinamo și a spus câte bilete s-au vândut pentru meciul de luni.

"Vor veni 5-6.000 de suporteri, dar nu sunt atât de mulți așa cum ar fi venit dacă jucam la Craiova. Acolo ar fi fost 20-30.000. Până acum au fost vândute 4.000 de bilete.

Cred că presiunea e mai mare pe Dinamo pentru că noi avem un parcurs bun în ultima perioadă.

Noi suntem crescuți la Craiova în spiritul antiDinamo. Dușmanul nostru tradițional este Dinamo. S-a mai estompat această adversitate în ultimii ani, dar a rămas un nucleu dur de suporteri. Sper ca aceștia să-i ajute pe jucători să câștige meciul de mâine", a spus Badea la DolceSport.

  • CSU Craiova - Dinamo se va disputa luni, de la ora 20:30, și va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (55)
467991146719096
Costel Rosoiu  •  17 Octombrie 2016, 15:28

Nu inteleg de ce exista dusmania asta din partea fanilor CRAIOVEI si intretinuta de ziaristii de doi lei,impotriva echipei DINAMO.De fapt sistemul asta capitalist de carton,a facut numai rele,a invrajbit oamenii intre ei,a creat diferente,a creat monstri care gindesc cu capete fara creier.Fotbalul este o intrecere sportiva intre echipe,care trebuie sa prezinte un spectacol sportiv pentru spectatori,si nu o rampa de lansare pentru niste huligani care jignesc,injura,vorbesc in necunostiinta despre palmaresul uneia sau alteia dintre echipe.Spectacolul este esenta jocului,si sa invinga cel mai bun!

642817982566246
Grigore Todoran-mihalcu  •  17 Octombrie 2016, 15:24

CU DINAMO JUCAU DE RUPEU, SI CU STEAUA SE DADEAU LA O PARTE SI IN VECHIUL REGIM.

sscorpioss
sscorpioss  •  17 Octombrie 2016, 07:22

"Noii" suporteri ai Craiovei sunt ca si aia ai lui "Poli", adica "aceeasi" in primul rand...si "usor" steluti, cand nu exista echipa...untr-un cuvant, "chupa-chups"...Pentru cei "Vechi"- tot respectul...Respect MAXIMA....:)

Vezi toate comentariile (55)
Comentează