FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA - STEAUA, DUMINICĂ, 15:30, DIGISPORT 1, LOOK TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Oltenii pot juca primul şi ultimul meci pe stadionul "Extensiv" » Asta explică şi cum s-a omologat arena

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 februarie 2015 00:00 / Actualizat sambata, 28 februarie 2015 10:14

Modul în care arată arena "Extensiv", cea pe care se va juca mîine meciul dintre CS U Craiova şi Steaua, ridică o mare întrebare: cine a inspectat şi cine şi-a asumat responsabilitatea de a omologa stadionul pentru meciurile din Liga 1?

Cum disputa de mîine e una cu un grad ridicat de risc, va fi extrem de interesant de văzut în ce măsură inclusiv securitatea jucătorilor şi a oficialilor va fi asigurată la modul în care se prezintă acum arena.

În plus, ceea ce trebuie să fie tribuna oficială aproape că n-a fost deloc amenajată, ci s-a dat doar un nou strat de vopsea, mai ales pentru a se acoperi sigla veche a clubului, cea deţinută de Adrian Mititelu.

Ilie Balaci a dezvăluit ieri la Dolcesport că acesta ar putea fi primul şi ultimul meci pe care formaţia olteană îl va disputa pe stadionul " Extensiv": "Am înţeles că doar cu Steaua se va juca pe Extensiv, după care CS U se va muta la Severin".

CS U Craiova primeşte vizita Stelei duminică, de la ora 15:30, pe stadionul Extensiv, într-un meci ce va conta pentru etapa a 19-a din Liga 1. Partida va fi în direct pe Look Plus, Dolcesport, Digisport şi în format liveTEXT pe GSP.ro.

Citeşte şi: Şmotru » Aici se va juca derby-ul Craiova - Steaua de mîine! ”Extensivul” are alura unui stadion de divizie inferioară

În ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor de astăzi şi în Gazeta Digitală puteţi citi detalii despre tactica pe care a pregătit-o Sorin Cârţu pentru a o surprinde pe Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
samertx
samertx  •  28 Februarie 2015, 17:53
Postat de fotbalclubsteauabucuresti pe 28 Februarie 2015, 16:01

Oltean sa tina cu clubul securității Dinamo adus de Stalin, club super detestat in Craiova si toata Oltenia, suna ca dracul, ca si cum un palestinian ar sustine un israelian, mai ales pe ala de si-a facut traditie sa nu primeasca in lot musulmani, Maccabi Haifa parca.

de gustibus nu se discută. Ți-am zis eu ceva că ești fecesibist? Nu!

ottobraun
ottobraun  •  28 Februarie 2015, 17:12

de ce se joaca la Craiova si nu la Mogosoaia?

cristian24
cristian24  •  28 Februarie 2015, 16:23
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

nu ai vrea sa se joace la bucuresti? aprop cu cine tii cu steaua sau cu fcsb?

Vezi toate comentariile (46)
Comentează