FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL - CS U CRAIOVA 1-2

Oltenii rămîn cu picioarele pe pămînt, în ciuda seriei de invincibilitate: "Dacă lipseşte un jucător, echipa nu arată bine"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 martie 2015 00:00 / Actualizat marti, 17 martie 2015 22:46

Pablo Brandan, mijlocaşul celor de la CS U Craiova, le transmite colegilor să fie realişti după victoria cu Petrolul, scor 2-1, chiar dacă echipa lor a ajuns la 16 meciuri consecutive fără înfrîngere.
"A fost un meci foarte complicat, Petrolul are o echipă foarte bună, dar băieţii au reacţionat foarte bine. Am avut şi puţin noroc, am marcat, ne-am aşezat bine în teren.

Noi trebuie să fim realişti, să o luăm pas cu pas. Sîntem o echipă de muncitori şi dacă lipseşte unul, echipa nu arată bine. Pe final o să tragem linie”, a spus Pablo Brandan la Look TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
stefan..
stefan..  •  19 Martie 2015, 21:43

Felicitari! S-a adeverit ca avem un lot bun si acest "accident fericit" (joc bun) ne da sperante ca, atunci cand vom scapa de aceasta piaza-rea a fotbalului craiovean, autobaza Cartu, putem fi acolo sus. Ne trebuie antrenor adevarat. Doamne ajuta!

forza.stiinta
forza.stiinta  •  18 Martie 2015, 15:41
Postat de dansy pe 18 Martie 2015, 11:01

Ce ne facem cu arbitrajele???Daca se dadea rosu la Ipsa altfel s-ar fi jucat si poate Petrolul nu mai avea penalty.

trebuie sa ne obisnuim cu arbitrajele potrivnice, Craiova tot timpul a fost furata

p.rares
p.rares  •  18 Martie 2015, 13:05

Felicitari cuplului de antrenori Cartu-Sandoi si bine-nteles jucatorilor Craiovei pentru ambitia de care dau dovada.M-as bucura sa vad si la Steaua aceeasi atitudine in abordarea meciurilor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează