FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 0-0

Oltenii se supărară » Jucătorii lui CSU nu-și explică egalul cu CFR: "Multe nu sunt de spus, am făcut un meci slab"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 septembrie 2016 22:27

Bogdan Vătăjelu, căpitanul lui CSU Craiova, a fost extrem de dezamăgit după meciul terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 0-0, deși oltenii au avut un om în plus din minutul 24 după eliminarea lui Mureșan.

"Multe nu cred că sunt de zis la această partidă. Nu știu dacă am avut 3 ocazii adunate. Am avut un om în plus din minutul 24 degeaba. Nu mai are rost să mai vorbim pentru că nu sunt multe de spus. Azi trebuia să luăm trei puncte, dar se pare că atunci când avem un om în plus nu știm să jucăm. N-am apucat să vorbim cu domnul Mulțescu. Nu mai e nimic de zis", a declarat Vătăjelu la Dolce.

Nicușor Bancu a avut și el tot același discurs într-o notă dezamăgitoare: "Ambele echipe am făcut un joc foarte slab azi. Noi am avut un om în plus și tot n-am reușit să ne creăm ocazii. Nu știm nici noi ce n-a mers. Vom analiza meciul cu domnul antrenor".

"Azi era obligatoriu să luăm 3 puncte, dar dacă am jucat în 10 ne-am organizat bine și ne-am mulțumit și cu un punct. Dacă eram în 11 probabil câștigam, nu se știe. În ultimele 10 minute am simțit un pic de oboseală. Azi am făcut un punct cu o echipă bună" Mario Camora

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
6.6.6
6.6.6  •  11 Septembrie 2016, 03:23

gata, a venit toamna, s-a termiant prazul?

6.6.6
6.6.6  •  11 Septembrie 2016, 03:22

gata, a venit toamna, s-a termiant prazul?

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Septembrie 2016, 23:05

CFR e in plina reorganizare a pierdut 4 jucatori de clasa ,au venit altii ,dintre care n-a jucat numai unul.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează