FOTBAL  »  Superliga  »  LUPTA LA TITLU

Oltenii speră la titlu: "Avem cel mai bun atac din România!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 decembrie 2017 13:50

Gică Craioveanu, o legendă a Craiovei, este de părere că oltenii pot câștiga titlul în Liga 1 și consideră că echipa antrenată de Devis Mangia are cel mai bun trio de atac din Liga 1.

Craioveanu i-a lăudat pe fanii echipei, veniți în număr foarte mare la meciuri de când a fost inaugurat noul stadion, și s-a declarat încrezător în șansele la titlu ale clubului oltean.

"Lui Moş Crăciun i-am scris că-mi doresc să fim campioni, mai ales că am reuşit până acum un lucru extraordinar, am adus pe noul stadion 25.000-30.000 de suporteri.

Avem cel mai bun atac din România cu Băluţă, Mitriţă şi Burlacu, aşa că avem şanse să obţinem ce ne dorim. Dacă vom și realiza că putem să facem mai mult, cred că vom putea să câştigăm campionatul", a spus Gică Craioveanu pentru ucv1948.ro.

CS U Craiova va încheia anul calendaristic pe locul al treilea în Liga 1, cu 43 de puncte, la șase în spatele liderului CFR Cluj și la patru distanță de FCSB, echipa de locul al doilea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
suporterucv
suporterucv  •  30 Decembrie 2017, 14:03
Postat de Marcel Dragomir pe 29 Decembrie 2017, 16:57

Ce titlu visează Craiova nu a bătut nici o echipa care se află în primele 7 (doar pe Botoșani care nu prinde primele 6)au făcut puncte cu echipe mici Așa că mai ușor cu Craiova clona

Vezi ca ai amnezie ...mai pune Viitorul, CFR

suporterucv
suporterucv  •  30 Decembrie 2017, 14:00
Postat de Mircea Munteanu pe 29 Decembrie 2017, 22:33

craiova de azi e cea mai urata echipa din campionat .este echipa sistemului politic.este un fel de viitorul scornicesti sau victoria scornicesti.

Da...la fel cum steaua, fosta cca, este carmen bucuresti (1947 daca nu ma insel). Mai bine ganditi la cum a fost dezafiliata fosta ucv, prin ce abuz de putere....si dupa aceea luati in calcul acel loc in liga a 2-a, oferit ca o compensatie tocmai pentru abuzul savarsit !!!

albalbastru72
albalbastru72  •  30 Decembrie 2017, 00:20

Piturca a zis ca daca am avea cite o Olguta Vasilescu in fiecare oras din Romania,fotbalul romanesc ar fi departe.Astia circotasi daca nici acum nu ati inteles,chiar nu e vina mea...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează