FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Oltenii visează la cupele europene, dar au o mare temere: "Asta ne-ar dezavantaja"

FOTO: Bogdan Dănescu
FOTO: Bogdan Dănescu

Articol de GSP - Publicat marti, 07 februarie 2017 12:07

Gheorghe Mulțescu, antrenorul lui CSU Craiova, a vorbit despre șansele echipei sale în lupta pentru titlu și admite că se teme de terenurile proaste din Liga 1.

"Merităm să fim în lupta pentru titlu, dacă ne uităm la jocul nostru, dar sunt şi alţi factori. Noi nu avem terenuri încălzite peste tot, nu putem juca pe terenuri bune, dacă dai de astfel de terenuri denivelate şi îngheţate se nivelează valorile.

Pentru noi e mai greu, pentru că avem un joc de posesie. Acum ne preocupă terenul de la Botoşani, înţeleg că vine din nou frigul", a spus Mulțescu, la TV Digi Sport.

Tehnicianul lui CSU a trasat obiectivele echipei sale pentru perioada următoare.

"Mai întâi ne propunem să fim în play-off, pentru că nu suntem matematic calificaţi acolo, şi vedem pe urmă. O luăm pas cu pas, mai întâi vrem să fim în play-off, apoi în primele trei, pe urmă mai vedem", a declarat antrenorul de 65 ani, potrivit aceleiași surse. 

Eram pregătiţi să rămânem în această iarnă fără Vătăjelu, eram acoperiţi, pentru că îl aveam şi pe Briceag. Nu vrem să pierdem jucători mulţi, ci ne-am propus să vindem un singur jucător important pe sezon" Gheorghe Mulțescu

  • CSU Craiova se poziționează pe locul trei în Liga 1, cu 40 puncte, la cinci lungimi de liderul Viitorul și cu un punct sub Steaua.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
1650189735229298
Curilianu Liviu  •  07 Februarie 2017, 16:31

Multescu vb mult prost si fara rost,mai rau teren ca pe Extensiv nu sunt in tara.Nu au incalzire de nocturna sa nu vb,si tot ei vb despre terenurile din tara.

gogu2005
gogu2005  •  07 Februarie 2017, 13:31
Postat de Iftime Ionut pe 07 Februarie 2017, 13:27

*** u nu e stiinta ! asta e clar !

o fi clar in mintea ta de pitecantrop socat de mititelu

956808994352913
Iftime Ionut  •  07 Februarie 2017, 13:27

*** u nu e stiinta ! asta e clar !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează