LIGA 1  ·  POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Omul care a răpus-o pe Dinamo în Copou dezvăluie: "Am trecut prin lucruri de care lumea nu știe"

FOTO: fc-sheriff.com
FOTO: fc-sheriff.com

Duminica, 13 August 2017, 22:11

La primul său meci în tricoul lui Poli Iași, Jo Santos a punctat în prelungirile partidei cu Dinamo și a adus victoria moldovenilor, scor cu 2-1 în Copou. 

La finalul partidei, mijlocașul brazilian a vorbit despre problemele avute în trecut cu o accidentare și despre modul în care a fost tratat la fosta echipă.

"Sunt foarte fericit că am reușit acest gol, pentru că am trecut prin foarte multe lucruri de care lumea nu știe. Am avut probleme în legătură cu o accidentare, am fost susținut inițial de clubul la care am fost, dar apoi m-au lăsat baltă. Dar le mulțumesc și așa, pentru că am ajuns să joc la acest Poli Iași. 

Știam despre Steaua și Dinamo, știu cât de importante sunt aceste rezultate, dar noi trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ", a spus eroul ieșenilor din partida cu Dinamo, la TV Dolce Sport.

"Pot spune că la Iași am cunoscut succesul și continuitatea. Cred că rezultatul din seara asta este meritat. Am facut egal cu Steaua și am câștigat cu Dinamo, cred că avem jucători de calitate, nu contează ce spun alții"
Cătălin Ștefănescu, la TV Dolce SportCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (3)

valentinn10  •  14 August 2017, 02:16
Postat de flintstone pe 13 August 2017, 22:46

maine il vrea nea gigi si pe asta

Nicio problema, stai linistit, e acontat, cine are potenta...

gannicus2014  •  13 August 2017, 23:45

felicitari , ai facut fericita o tara intreaga , ai demonstrat ca fotbalul inseamna munca si sacrificiu , nu smecheria si barosaneala promovate de echipa de la rin care evolueaza fraudulos in liga I

flintstone  •  13 August 2017, 22:46

maine il vrea nea gigi si pe asta

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Roland Garros

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
Program TV complet

Liga 1