FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Omul care-i știe perfect pe Bratu și Nistor îi critică pe amândoi: "Florin a greșit, iar Dan nu e nici Orac, nici Andone"

Articol de GSP - Publicat luni, 24 septembrie 2018 10:35

Narcis Răducan a jucat alături de Florin Bratu la Rapid și îl cunoaște foarte bine și pe Dan Nistor, cu care a colaborat la Pandurii Târgu Jiu. Narcis a vorbit despre conflictul dintre Nistor și Bratu și spune că ambii sunt vinovați.

"Îi cunosc pe Bratu și pe Nistor și nu m-a surprins nimic din ce s-a întâmplat. Patronul FCSB știe foarte bine ce impact au ofertele lui asupra jucătorilor, mai ales pentru unii jucători care nu sunt emblematici, cum e Nistor, de exemplu. El a ajuns prea repede căpitan la Dinamo. E un jucător foarte bun pentru Dinamo, dar nu e nici Orac, nici Țălnar și nici Andone. E un jucător care încearcă să obțină cât mai mulți bani până la finalul carierei și de aceea e vulnerabil.

Bratu a greșit, e lipsă de experiență. Mai bine îți muști limba decât să faci ce a făcut el (n.r. să-l critice public pe Nistor). Putea să-l facă praf în vestiar. Un antrenor tânăr trebuie să fie asistat de cineva cu experiență. Bratu ascultă de sfaturi, îl cunosc bine și e deschis", a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

"Claudiu Niculescu are puteri limitate pentru că nu poate transfera nimic până în iarnă. E greu de gestionat haosul de acolo. Are o experiență poate superioară față de Bratu" Narcis Răducan

Citește și: Atacuri homofobe și limbaj vulgar! Suporterii au făcut scandal în timpul prezentării lui Claudiu Niculescu la Dinamo! 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
2036290743290484
Ion Marin  •  24 Septembrie 2018, 15:09

IN B LA ANU

2036290743290484
Ion Marin  •  24 Septembrie 2018, 15:08

si pleca in cautare de jucatori, ca sa si faca lotul pentru campionatul viitor.I am spus ca nu l apuca Craciunul la Dinamo , cu politica lui si incapatanarea gen Andone , nu a ajuns nici la finalul lui Spetembrie.Daca va face la fel si Niculescu, va pleca repede , dar din pacate Dinamo va retrograda.Daca nu si mai aduce inca un atacant de clasa si o aparare intreaga , il paste plecarea, iar pe Dinamo retrgradarea. Jocul liniei de mijloc a scartait , coroborat cu catastrofele din aparare , cu jocul cu unsingur varf si faptul ca mijlocasii nu au facut si jocul de aparare s –au primit cate 2 goluri in medie pe meci.Si mai mult de atat, INCOMPETENTA , LUI NEGOITA SI A STAFULUI LUI S-AU VAZUT , atunci cand l-au lasat pe Mircea REDNIC sa plece. Misiunea lui Niculescu e foarte grea , daca nu si completeaza lotul, daca nu si aduce un “ batran “, dinamovist pur sange, pe post de consultant specialist ,UN SPECIALIST IN ARTE MARTIALE , CUM A FOST MARINESCU LA Steaua 86, pe Ianis Zicu secund , daca acum nu rezolva apararea si atacul , iar aia de la mijloc nu se vor zbate ca niste pistoane intre aparare si atac, o spun acum si nu gresesc ,DINAMO va retrograda anul asta.JOCUL STATIC de la mijloc , cu COOPER carator de mingi, in loc sa plece mingea inainte, el si altii o duc inapoi si nu o paseaza din cel mult 2 atingeri , TOTUL VA FI COMPLICAT.Si mai spun ceva: lotul trebuie completat acum , nu la iarna.O mai spun inca o data aici: IN ATAC CU MOLDOVEANU , VOM JUCA I

2036290743290484
Ion Marin  •  24 Septembrie 2018, 15:06

LIGA 1 • DINAMO ANALIZĂ GSP // Nu banii sunt problema! Realitate "nouă" la Dinamo: Negoiță e nepriceput, nu zgârcit! Multe afaceri dezastruoase. “ Mircea REDNIC și, parțial, Andone au fost singurii care au nimerit achiziții bune. Contra, Miriuță și Bratu au ratat aproape toate alegerile.” "Președintele David răspunde la două telefoane pe zi, asta e munca lui. Ceilalți conducători? Ce caută Trandafir pe banca lui Dinamo? Și cine e Bălănescu? Asta e conducerea, ăsta e Dinamo!" Dănuț Lupu, fost internațional. Are dreptate Dnut Lupu, si nu ma limtez aici. Dnamo dupa anul 1990 a fost condus de multi incompetenti , ca si astia pe care i are Negoita acum.Ei l au dat pe Bratu afara pentru rezultate , eu nu l dadeam afara pentru aceste rezultate , eu il dadeam afara pentru ca dormit in ghete in play aut si toata vara.Sunt sigur ca nici el nici Niculescu nu au auzit de Traian Ionescu, primul architect al lui Dinamo, pentru ca nu-i poti numara pe degetele de la o mana, alaturi de el au fost , Angelo Niculescu, Dumitru Nicolae Nicusor si Mircea Lucescu. Traian Ionescu , in anii 60” a strabatut Romania in lung si in lat inturn Mosvici de culoare neagra , a cautat jucatori si din diviziile inferioare pana a construit acel Dinamo cu care a castigat 4 campionate la rand. Asta trebuia sa faca Bratu , nu trebuia sa o astepte pe Maria Prodan sa I aduca jucatori, il lasa dupa ce matematic era scapat de retrogradare pe Iulica sa conduca

Vezi toate comentariile (6)
Comentează