FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Omul cu schimbările » Steliștii s-au decis cum va figura Rădoi în cadrul clubului

Mirel Rădoi va debuta oficial ca antrenor al Stelei miercuri, de la ora 21:00, în Supercupa României, contra celor de la ASA
Mirel Rădoi va debuta oficial ca antrenor al Stelei miercuri, de la ora 21:00, în Supercupa României, contra celor de la ASA

Articol de - Publicat duminica, 05 iulie 2015 00:00

Pînă la urmă, Rădoi va figura în acte cu funcția de director sportiv, singura variantă pentru el ca să stea pe banca tehnică.

După ce team managerul Marius Ianuli l-a prezentat în Austria pe Rădoi ca fiind noul director tehnic al echipei și a repetat acest lucru și după ce Gazeta a scris că Mirel nu are dreptul să ocupe această funcție, steliștii s-au răzgîndit.

Astfel, roș-albaștrii au decis ca Rădoi să fie trecut în acte și înregistrat la FRF ca fiind directorul sportiv al echipei, adică așa cum președintele Valeriu Argăseală lăsase să se înțeleagă încă de cînd echipa se afla în cantonamentul de la Brașov.

Gazeta a anunțat că Mirel nu poate fi director tehnic, deoarece pentru acest lucru are nevoie de licența UEFA Pro. Astfel, fostul căpitan din Ghencea va fi director sportiv, urmînd să îndeplinească și sarcinile aferente. În aceste condiții, Rădoi va fi cel care va merge la observatorul partidei cu foaia pe care va fi trecută schimbarea ce va dori să o facă.

Pînă în această vară, lucrul acesta era făcut de Marius Ianuli, însă el și-a pierdut dreptul de a sta pe banca tehnică. Regulamentul FRF spune că un singur oficial are respectivul drept, iar la Steaua acesta va fi Mirel Rădoi.

De asemenea, la conferințele de presă din Liga 1, dar și la cele din cupele europene, inclusiv în Liga Campionilor, Pedrazzini va fi cel care va reprezenta clubul, atît înaintea partidei, cît și după meci.

În plus, la meciurile din Champions League, camerele TV pe el îl vor prezenta ca fiind antrenorul Stelei, așa cum va fi trecut pe foaia de joc. În schimb, Rădoi nici nu va fi băgat în seamă.

Pe site n-are funcție

Steaua și-a updatat și site-ul oficial după venirile din această vară. Astfel, acum apar acolo achizițiile din ultima perioadă, dar și noul staff tehnic al echipei. Pe pagina lui Mirel Rădoi nu apare însă nici o funcție la CV-ul său, el fiind singurul în această situație.

Informație că ar fi director sportiv este strecurată în finalul textului de dedesubt, unde se scrie: "Cariera de tehnician a inceput-o la Steaua in iunie 2015, acolo unde are, pentru moment, funcția de Director Sportiv". La toți ceilalți oameni din staff, funcția apare la CV, Pedrazzini e antrenor principal, iar Nicolae Dică, antrenor secund.

"Rădoi va fi director tehnic, el va coordona ativitatea întregului staff tehnic. Da, ați înțeles bine, funcția va fi de director tehnic, nu de director sportiv"
Marius Ianuli, team manager Steaua, în urmă cu o săptămînă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
robotzel
robotzel  •  05 Iulie 2015, 18:11

ma tu ce cauti aici? este vorba de liga 1. ma uit la linkul articolului si vad .../fotbal/liga-1/... Tu nu trebuia sa comentezi pe la liga a 2-a? parca acolo sunteti. nu ti se pare? tu vorbesti de corectitudine cand acum 2 ani de zile incercati sa va mentineti prin orice mijloace nesportive in prima liga? spaga si matapazlacuri pe la federatie sa inventeze un meci de baraj neregulamentar doar sa ramaneti si voi in prima liga. nu iti este rusine sa vorbesti de corectitudine?

bakunin
bakunin  •  05 Iulie 2015, 12:36
Postat de sexilian pe 05 Iulie 2015, 10:30

ziceti-i cum vreti,PUTINA e pe FARAS,igienizarea campionatului e necesara,*** trecutului rosu la ***.

Ai innebunit, ***? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sexilian
sexilian  •  05 Iulie 2015, 10:30

ziceti-i cum vreti,PUTINA e pe FARAS,igienizarea campionatului e necesara,*** trecutului rosu la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close