FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Onofraş pleacă în Republica Moldova » Adio, Ghencea!

Onofraş a marcat doar de două ori pentru Steaua în acest sezon
Onofraş a marcat doar de două ori pentru Steaua în acest sezon

Articol de GSP - Publicat miercuri, 01 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 01 iunie 2011 13:20

Atacantul Marius Onofraş (30 de ani) va pleca din Ghencea după ce nu a reuşit să impresioneze în cele 10 luni petrecute la Steaua. Fotbalistul este dorit în Republica Moldova şi cel mai probabil va da curs ofertei de a evolua în primul eşalon moldav.


Fostul campion cu Unirea Urziceni şi participant în Liga Campionilor, Onofraş a avut evoluţii şterse în tricoul roş-abastru. Atacantul a jucat 15 meciuri pentru Steaua în toate competiţiile, a marcat două goluri şi a cîştigat Cupa României.

Un alt jucător de care Steaua se desparte în această vară este atacantul Romeo Surdu al cărui contract a expirat. Fotbalistul i-a anunţat deja pe şefii din Ghencea ca nu vrea să semneze un nou angajament cu Steaua.

Surdu ar putea semna cu Rapid dacă selecţionerul Răzvan Lucescu va reveni pe banca tehnică a giuleştenilor. Atacantul mai are oferte şi de la Vaslui, finanţatorul galben-verzilor, Adrian Porumboiu, purtînd deja discuţii cu Gigi Becali despre posibilitatea de a-l lua pe fotbalist în Moldova.

"Am discutat cu Surdu zilele tercute şi spunea că are o ofertă din străinătate, dar, dacă nu va pleca în afară, ar vrea să continue la Steaua. Decizia e numai a lui, eu nu mai am nici o putere de decizie", a declara ieri Gigi Becali.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (1)
magnifiku
magnifiku  •  01 Iunie 2011, 14:32

Sper ca Surdu sa ajunga la Rapid :D Pleaca Surdu!!!Pleaca Surdu!!! :)))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează