FOTBAL  »  LIGA 1  »  AU SCĂPAT DE ANDREI IONESCU, DAR S-AU ALES CU ALTĂ PROBLEMĂ PE CAP

Onofraş refuză să semneze rezilierea contractului! » "Steaua nu scapă de mine!"

Onofraş (30 de ani), care are un salariu de 10.000 de euro lunar, a jucat pentru Steaua 15 meciuri şi a marcat două goluri
Onofraş (30 de ani), care are un salariu de 10.000 de euro lunar, a jucat pentru Steaua 15 meciuri şi a marcat două goluri

Articol de - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 14 iunie 2011 11:07

Onofraş refuză să semneze rezilierea contractului şi spune că nu va pleca decît dacă va avea o altă echipă cu care să parafeze o înţelegere.

Steaua s-a despărţit deja de 9 jucători şi ar fi vrut să facă acelaşi lucru şi cu Onofraş. Fostului atacant al Unirii Urziceni i s-a propus încetarea contractului, însă clubul s-a lovit de refuzul ferm al fotbalistului.

"Am citit ba că plec la Dacia Chişinău, ba că mi s-a reziliat deja contractul, dar mie nu-mi zice nimeni nimic. Sînt jucătorul Stelei, asta e clar, iar joi mă prezint la reunirea echipei" a fost prima reacţie a lui Onofraş, care a adăugat în ce condiţii ar accepta să se despartă de roş-albaştri.

"Dacă cei de la Steaua vin şi îmi spun că mă dau la o echipă anume, unde să joc, discutăm, vedem, dar nu semnez rezilierea contractului aşa, pur şi simplu, şi apoi să rămîn fără echipă", a mai zis Onofraş. În această vară, după doi ani în care Steaua a încercat să scape de el, clubul a reuşit să convingă un alt fotbalist care nu mai intra în planurile echipei să accepte rezilierea. E vorba despre Andrei Ionescu, care primea 12.800 de euro lunar.

"Din moment ce nimeni nu m-a anunţat ce se va întîmpla cu mine, deduc că e posibil să continuu, deci mă pregătesc de cantonamentul din Austria" (Marius Onofraş, atacant Steaua)


Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (11)
justynbv
justynbv  •  14 Iunie 2011, 13:51

opa inca o vedeta ca Baciu care merge pe replica lui Lapusneanu: Daca voi nu ma vreti eu va vreau :))))))))

cristik_23
cristik_23  •  14 Iunie 2011, 12:18

mai terminati-va odata ... Onofras a dovedit de fiecare data cand a intrat acolo 15-20 de min .. ca este un jucator care pune suflet si care isi merita banii. nu vi se pare normal ca omul sa nu vrea sa plece din moment ce aici poate lua bani frumosi pe stat degeaba, plus ca din mom ce nu are alta echipa ... nu pleaca. e ca si cum eu v-as zice voua sa renuntati la locurile actuale de munca, fara sa va ofer un viitor job.......... FORZZA STEAUA - SEMPRE SUPERIORI

alpin
alpin  •  14 Iunie 2011, 10:48

Bine face Onofras! Prooostul din Pipera merita sa fie muls, ca orice oaie proasta!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează