FOTBAL  »  Superliga  »  

Onuţ în Serbia!

Articol de - Publicat luni, 14 aprilie 2008 00:00

Reintrat după o absenţă de două etape în echipa Politehnicii Iaşi, Bogdan Onuţ a fost înlocuit în a doua repriză a meciului cu UTA (4-1), ca urmare a recidivării unei întinderi musculare. Marţi dimineaţă, căpitanul moldovenilor va pleca la Belgrad, pentru a se trata la un cabinet la care jucătorii ieşeni au apelat des în ultima perioadă. Ieşenii preferă această variantă de recuperare la sfatul lui Leo Naidin, care şi-a rezolvat problemele musculare în timp record ori de cîte ori a apelat la clinica din Serbia.

"Lui Onuţ i-a recidivat leziunea musculară fibrilară suferită în partida cu Pandurii, iar astfel de probleme nu se rezolvă într-un timp chiar atît de scurt. În mod normal, Bogdan va sta trei săptămîni, dar totul depinde de modul în care vor decurge tratamentul şi recuperarea", a declarat medicul grupării din Copou, Marius Pralea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  15 Aprilie 2008, 22:53

Intrebari, raspunsuri, recomandari, reclamatii despre produse si servicii / lookfor.ro

 •  15 Aprilie 2008, 22:53

Intrebari, raspunsuri, recomandari, reclamatii despre produse si servicii / lookfor.ro

 •  15 Aprilie 2008, 20:27

Sunt Albert am 8 ani. Ma bucur pentruca am castigat cu Uta Arad.Sper ca sa batem la Vaslui cu 1-0 2-0 sau 1-1.Sun cel mai mare fan al Poilitehnici Iasi. ...FORZA POLI!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează