FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - FCSB 2-1

OPINIE GSP » Dacă e musai pentru titlu, Craiova învață și italiană! Singurele atuuri ale lui Bergodi în duelul cu Dan Petrescu și cu Becali

Dacă e musai pentru titlu, Craiova învață și italiană! +18   FOTO
Dacă e musai pentru titlu, Craiova învață și italiană!

Articol de - Publicat luni, 13 iulie 2020 20:03 / Actualizat luni, 13 iulie 2020 20:13

Bătut din nou de Cristiano Bergodi, după acel 3-1 din "mandatul FC Voluntari", Gigi Becali a decretat că Bănia n-a jucat nimic duminică seară, la 2-1 cu FCSB. Și că, la cum arată, n-are față de campioană.

Patronul roș-albaștrilor ignoră însă cealaltă față a monedei. Anume că, adesea, scopul scuză mijloacele. Aspect asupra căruia a insistat, în schimb, Bergodi: "Era important să câștigăm, nu cum jucăm. Am trecut un imens test de maturitate. Să câștigi cu suferință e chiar foarte important, mai ales atunci când ești într-o astfel de cursă, pentru titlu!".

Și când o spune un antrenor crescut în Serie A, patria pragmatismului în fotbal, școlit la Coverciano, cea mai bună "facultate de strategie fotbalistică" din lume, trebuie să accepți că în acest moment face exact ce și cum trebuie. Mai ales când bifează a cincea victorie la rând!

Bergodi a preluat la Craiova, din mers, o echipă cu probleme în defensivă și cu un veritabil complex în fața celorlalte favorite la titlu, CFR și FCSB. Singurele sale atuuri în duelul cu Dan Petrescu și cu Becali? Organizarea și liniștea existente în club, ce i-au permis să le țină jucătorilor un curs intensiv de "italiană".

Urmarea? Echipa naivă de altădată, cea care încasa 4 goluri în martie, pe Național Arena (1-4), a învățat să joace și italienește. Pragmatic. O rețetă cu care Dan Petrescu a adus două titluri la Cluj i-a ajutat Craiovei duminică să contracareze complexul pe care-l are în fața bucureștenilor și să-i și învingă, a doua oară în campionat de la promovarea reușită în 2014. Exact ce-i trebuia pentru a rămâne în fotoliul de lider.

FOTO Craiova - FCSB 2-1, imagini tari de la fiesta de după meci

+14 FOTO

Craiova - FCSB 2-1 // Bergodi: ”Am întâlnit o echipă bună, dar obiectivul nostru era să câștigăm”

Craiova, favorită la casele de pariuri pentru câștigarea Ligii 1! Ce cotă are acum Dinamo să retrogradeze

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
10216192549067023
Gradinaru Mircea Adrian  •  14 Iulie 2020, 00:34

Atuul oltenilor sunt arbitrii ...ei sunt praf și praz...fotbalul a ramas legenda ....

geogeo
geogeo  •  13 Iulie 2020, 23:40

Cel mai bun argument al CSU in lupta cu Dan Petrescu si Becali sunt arbitri gen Barsan, Chivulete si compania. Dan Petrescu se plange de multe ori aiurea, numai ca in privinta Craiovei are dreptate. Craiova are cele mai multe penaltyuri primite si niciun cartonas rosu in intregul campionat. Asta inseamna ca...e sustinere mare de la CCA, iar sustinerea devine tot mai puternica cu cat se apropie finalul de campionat.

liviuemil
liviuemil  •  13 Iulie 2020, 22:45

Craiova nu cistiga campionatul. Steaua ii da meciul lui Cfr, iar Botosaniul ii trage un sut in c.. Craiovei. Mai ramine in discutie punctul/e cu Astra iar in meciul direct cu Cfr, oltenii o pun de o mincare de praz, adica ceva fara gust. Cind echipa lui Mititelu o sa fie in pozitia asta, atunci e alta poveste si o sa merite sa cistige campionatul.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează