FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

OPINIE GSP Dinamo și masoneria: ce spune asta despre afacere? Investitorii lui Umberto Eco o pregătesc pe Dinamo de Champions League :D

Articol de - Publicat miercuri, 21 martie 2018 16:09

Un grup secret vrea să preia clubul Dinamo. Fiindcă e secretă, societatea nu se dezvăluie, apare doar reprezentantul ei în lumea cunoscută, Adrian Thiess. Care e mason, ceea ce spune ceva despre afacere.

E băgată masoneria, aşadar. Thiess nu poate spune totul, dar e tentat şi mai aruncă indicii: investitorii provin din Anglia, însă naţionalitatea lor e incertă, va fi revelată pe parcurs, şi vor curge banii, nimeni din România nu va mai putea ţine pasul cu superputerea pe care o va crea în Ştefan cel Mare grupul ocult.

În spatele intermediarului ar mai putea fi implicaţi şi templierii, atraşi de roşul de pe tricouri şi de simbolistica unui club născut în aceeaşi zi cu statul Israel, pe 14 mai 1948, din contopirea forţată a echipei evreilor bucureşteni, Maccabi, cu Unirea Tricolor, trupa care le era cunoscută comuniştilor drept un cuib de legionari.

Coincidenenţe, indicii. Thiess spune și el cât are voie: în culise sunt oameni foarte serioşi, cărora ascunzișul le sporește forţa, influenţa.

Banii mulţi şi legăturile invizibile ale societăţii secrete vor genera în curând o superechipă care va schimba fotbalul românesc. Nici nu mai contează cine va conduce FRF, Burleanu şi Lupescu îşi pierd timpul, cînd conspiraţia pornită din Anglia a programat adevărata transformare.

Noua generaţie de jucători va fi alcătuită din homunculi pe care-i va creşte Florin Bratu într-un laborator secret din măruntaiele pământului. Antrenorul nu are licenţa Pro, se va alege direct cu diplomă de alchimist creator de fotbaliști în cuptorul curenților telurici.

Să fie oare arabi investitorii? Israelieni? Englezi? Ruşi? "Veţi avea o mare surpriză când îşi vor dezvălui identitatea!" a fost avertismentul lui Thiess. Hmm...

Care ramură a masoneriei o fi implicată în conspiraţia care vizează preluarea lui Dinamo de la "Umberto" Badea şi de la "Eco" Negoiţă? Aşa arată "Pendulul lui Foucault" montat în recepţia de la Rin?

Ninge. Nistor şi Hanca iau o pauză de 18 zile din cauza vremii. Şi când se va încălzi vor fi, oricum, tot în playout, deci fotbalul lor nu va interesa pe nimeni. E convenabil ca suporterii să-şi ocupe timpul şi imaginaţia cu poveşti. Dinamo nu merge rău, totul face parte dintr-un imens plan ocult.

Masonul Thiess aduce salvarea. Director sportiv va fi Belbo sau Balbo. Jacopo sau Abel. Nu contează, ar fi bun oricare. Primul e un personaj fascinat de conspirații, al doilea e un fost golgeter în anii 90. De dragul de a-și amăgi suporterii, Dinamo poate să amestece figurile.

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 Martie 2018, 10:46

Domnule RR, i-ai suparat tare rau de pe rinamovisti lui 1948 sa clona, oamenii aveau planuri mari, deja se visau in grupele UCL chiar so o finala doua, totul doar ca sa moara de ciuda fecesebistii, dar matale le-ai cam taiat craca de sub picioare si acum au aterizat cam fortat cu picioarele pe pamant injurandute pe dumnea-ta ca le-ai stricat visul, nu de alta ^^

ang3ldev1l
ang3ldev1l  •  22 Martie 2018, 10:43

Dinamo nu merge rău, face parte dintr-un imens plan ocult. haha :))))

741481869314232
Valerian Corbu  •  22 Martie 2018, 07:54

Domnule RR ai facut niste cautari in cutia Pandorei si ai descoperit masoneria in Stefan cel Mare! Bravo, dar vezi ca in acea cutie scria si de mata ca era, nu stiu ce parte, a escrocherie becaliote!*** care ai dreptul sa scrii intr-un ziar de ***!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează
Close