FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

OPINIE GSP » "MM Stoica e ca Bruno din Familia Addams, mârâie doar în fața camerelor și pe facebook. Când e călcat în picioare de Gigi Becali se aude numai «Da, patroane!»"

Articol de - Publicat duminica, 23 decembrie 2018 15:10

Cine s-a uitat la "Familia Addams" sigur îl știe pe Bruno. E un urs polar din blana căruia s-a făcut un covor la care a rămas atașat și capul. Mârâie de fiecare dată când e călcat de cineva, dar n-are ce să facă.

Bruno e MM Stoica. Știu, v-ați fi așteptat să scriu ceva de Dică. Nicolae și-a acceptat statutul de preș la Palatul lui Gigi Becali, dar e încă amator. Încă își mai poate repara coloana vertebrală. MM e un caz pierdut. Mârâie la fel ca Bruno când patronul lui FCSB spune pe față ce fel de caracter are și cum îl săpa pe Dică.

Mârâie, dar o face numai pe facebook, unde încearcă să se scoată când ies la lumină detalii despre caracterul său. Pentru că asta face Stoica la FCSB. Când nu sapă jucători și antrenori, e expert în social media. Câteva mii de euro lunar pentru postări cu greșeli ale jurnaliștilor, aroganțe la adresa lui Dinamo, discuții jenante cu Lucian Becali prin comentarii și dezmințiri.

Râdem de Luțu că a ales să fie aghiotantul lui Becali, dar măcar nu păcălește munca. E șofer, curier, secretară, probabil face și o cafea bună, dar muncește. MM fuge de responsabilitate. Mereu e vina antrenorului sau a jucătorilor că rezultatele sunt slabe. Mereu patronul e nu știu cum și de aceea vin doar anumiți jucători.

Spre deosebire de Bruno, MM mârâie doar în fața camerelor și pe facebook. Când e călcat în picioare de Gigi Becali se aude numai "Da, patroane!". Cu atitudinea asta de yes-man, de care s-a molipsit și Dică, FCSB ajunge la patru ani fără titlu, transferuri lamentabile și umilințe prin cupele europene și prin campionat.

MM sapă antrenori și jucători pentru că e conștient că o mare parte din vină îi aparține. Pentru că are tupeu numai când vine vorba de presă și de suporteri, nu și în discuțiile cu Gigi Becali. Pentru că el e omul din club care ar trebui să se zbată pentru antrenor, pentru transferi.

Dar MM preferă să traiască într-o lume paralelă. Una în care DOI FUNDAȘI CENTRALI sunt suficienți pentru titlu. O lume în care FCSB e Barcelona, iar Filip și Nedelcu sunt Abidal și Mascherano. Una cu fundul în sus, pentru că atunci când se accidentează ambii stoperi e ghinion, nu incompetența managerului...

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (111)
438485256357150
Traian Macovei  •  24 Decembrie 2018, 20:12

Credeam ca serviti acelas stapan?

aius
aius  •  24 Decembrie 2018, 18:37

Felicitari pentru articol !Uite ca totusi mai exista si ziaristi ,, curati,, !Bv. baiatule, tine-o tot asa !

126244981730994
Viorel Necsa  •  24 Decembrie 2018, 17:26

MM este o *** care sta doar in genunchi in fata lui IL comandante oierul mafiot,***,nu are respect pt.nimeni si nimic.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (111)
Comentează
Close