FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

exclusiv Opinie surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Acționarul are buletin de București”

Dezvăluiri surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Acționarul are buletin de București” +14   FOTO
Dezvăluiri surprinzătoare despre situația de la Dinamo: „Acționarul are buletin de București”

Articol de - Publicat joi, 15 aprilie 2021 17:29 / Actualizat joi, 15 aprilie 2021 17:35

Narcis Răducan speră ca Dinamo să se salveze în cele din urmă, însă are urme de îndoială din cauza situației complicate, nu doar din punct de vedere sportiv, ci și juridic. Mai mult, fostul oficial și fotbalist al Stelei face un anunț surprinzător: acționarul lui Dinamo are buletin de București.

- Domnule Răducan, mai credeți într-o salvare a lui Dinamo?

- Cred, dar nu pe această filieră, cea spaniolă. Dacă îți aduci aminte eu am fost printre primii care a ridicat semne de întrebare cu privire la acest management să zicem spaniol.

- Aveați ceva informații?

- Nu, nu! Efectiv am văzut. Ok, hai să zicem că erau și ceva discuții private. Totul s-a confirmat după primele decizii pe care le-au luat. Era limpede că deciziile nu aveau un fundament care să dea speranțe dinamoviștilor. Mi-am dat seama că nu era ceva serios. E totul foarte complicat de desfăcut piesa asta de teatru. M-am limitat în a analiza doar partea sportivă în ultima vreme, pentru că cea juridică e tare complicată.

- În ce sens complicată?

- Am zis de la început, sunt convins că patronul sau acționarul are buletin de București. Restul nu mai contează. Din punct de vedere sportiv au o șansă. Au în spate suporterii, lotul nu e cel mai rău. Dacă au grijă, și vor juca cu ambiție, măcar in-extremis se pot salva. E o mare provocare.

"Dinamo are mare nevoie de puncte. Și cred că începutul din play-out va fi extrem de complicat și important. Doar cu câteva rezultate pozitive legate își pot liniști puțin situația. Altfel se complică teribil lucrurile"
Narcis Răducan

Andrei Radu, fundaș Dinamo: „Să evităm dezastrul! Retrogradarea ar fi o catastrofă pentru club și pentru noi ca jucători”

Dinamoviștii se mobilizează înainte de play-out: „Avem probleme la finalizare! Trebuie să schimbăm ceva și să luăm cel puțin 6 puncte în primele 3 meciuri”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
mda....
mda....  •  16 Aprilie 2021, 18:28

Sa dea Dumnezeu sa se întâmple asta altfel ce v-ati face voi fara noi?In afara de noi nimeni nu va prea baga in seama

514091889218839
Mihai Buzea  •  16 Aprilie 2021, 09:38
Postat de creeperno290 pe 15 Aprilie 2021, 22:40

Burleanu i-a salvat pe iasi, nu pe Dinamo

Burleanu v-a salvat si va salvează DOAR pe voi!!!!

105662257060988
Eugen Qy  •  16 Aprilie 2021, 09:17

Stati linistiti cu totii. Dinamu nu retrogradeaza nici daca pierde toate meciurile urmatoare, ci se va trece -prin ORDIN scris de la FRF- la varianta cu 18 echipe in Liga 1 !!!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează