FOTBAL  »  Superliga  »  NAŢIONAL ARENA

Oprescu s-a dat la Sandu şi a promis că va rezolva problema terenului: "Schimbăm gazonul pînă la Supercupă"

Așa arăta iarba de pe Arena Națională, joia trecută, iar în ultimele două zile a plouat torențial în București // Foto: Nicolae Profir
Așa arăta iarba de pe Arena Națională, joia trecută, iar în ultimele două zile a plouat torențial în București // Foto: Nicolae Profir

Articol de - Publicat luni, 01 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 30 iunie 2013 21:11

Primarul a promis că Steaua - Petrolul, de pe 10 iulie, se va disputa pe un teren impecabil.

Gazonul de pe cel mai mare stadion din România e distrus în proporţie de 60%, iar preşedintele FRF, Mircea Sandu, a atacat dur oficialii Primăriei Bucureşti, în special pe Sorin Oprescu: "M-am săturat să plătesc zeci de mii de euro şi să nu am parte de cele mai bune condiţii. E paragină după doar doi ani".

Imediat după ultima şedinţă a Consiliului General, primarul a reacţionat la adresa lui Sandu: "Aşa e cînd înaintezi în vîrstă, ai cîte un fix! În felul lui are dreptate, numai că acolo e o luptă de-a surda între cine pune iarba, cine o roade şi cine o aranjează".

Edilul şef al Capitalei a anunţat că pînă la primul meci al sezonului de pe 10 iulie, Supercupa dintre Steaua şi Petrolul, gazonul va arata excelent: "Cuvîntul meu e unul singur: am toate premisele că săptămîna viitoare terenul o să fie în regulă! Toată lumea sună, «pune-l pe badea Vasile, pe badea Cîrţan, pune-l p-ăla că ştie el cu iarba!». Gata, de acum ne ocupăm noi! Nu mai rezist la presiuni şi la intervenţii telefonice. Cei de la ALPAB se vor ocupa de gazon, iar directorul de acolo şi-a mutat toţi angajaţii la stadion. Staţi liniştiţi, toţi stau pe lîngă iarbă, să nu o strice!".

1,2 milioane de euro a încasat Primăria din închirierea stadionului doar în sezonul trecut

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
saineanu
saineanu  •  01 Iulie 2013, 15:50

Mircea Sandu are interesele lui si de aceea se arunca in acuzatii.

saineanu
saineanu  •  01 Iulie 2013, 15:49

Oprescu a facut treaba buna cu stadionul dar si acesta trebuie inggrijit!

tac77stelist
tac77stelist  •  01 Iulie 2013, 11:26

DACA VA ADUCETI AMINTE SI PE VECHEA ARENA ERA PROBLEMA CU GAZONUL...VA ADUCETI AMINTE CUM JUCA NATIONALA UNEORI SI PE NISIP ??? PROBLEMA NU E LA GAZON CI LA SOL...E UN SOL DE PROASTA CALITATE !!! PE ORICE ARENA DIN LUMEA ASTA INAINTE SA SE ASEZE GAZONUL SE FAC TESTE DE SOL SA VADA CARE TIP DE GAZON SE POTRIVESTE...PLUS CA ACEL GAZON CAND SE ASEAZA TREBUIE PREGATIT SOLUL INAINTE SA SE ASEZE GAZONUL SUNT ANUMITE SUBSTANTE CARE TREBUIE STROPITE PE SOL TREBUIE TRATAT SOLUL MAI INTAI...LA NOI NIMENI NIMIC !!! E NORMAL SA FIE ASA ..SPUNETI-MI UN LUCRU FACUT CUM TREBUIE IN ROMANIA SI MAI IN SPECIAL IN BUCURESTI??? CUM SE FACE CA LA PLOIESTI GAZONUL E MEREU IMPECABIL SAU PE CLUJ ARENA???

Vezi toate comentariile (13)
Comentează