FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Oprit de poliție! Scene extreme la Iaşi: Napoli nu a fost lăsat să conducă antrenamentul echipei

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

Oficialii clubului l-au demis pe Nicolo Napoli, italianul a insistat să conducă antrenamentele, dar a fost oprit de poliție.

Florin Prunea a anunțat ieri că Iașiul l-a demis pe Nicolo Napoli. "Domnul Napoli a primit toți banii cuveniți pentru munca sa, iar de vineri nu mai este antrenorul echipei. Clubul i-a trimis decizia de încetare a contractului de muncă", a declarat președintele clubului.

Conform oficialilor de la club, dacă antrenorul era plătit la zi, acestuia i se putea rezilia contractul. Napoli avea de încasat trei salarii, aproximativ 18.000 de euro, iar conducerea a strâns bani pentru a-l putea demite pe italian.

Cu toate acestea, Napoli a refuzat să accepte faptul că este concediat și s-a prezentat la antrenamentele echipei. Florin Prunea nu a tolerat acest lucru și a chemat un echipaj al poliției locale pentru a opri accesul fostului antrenor la vestiare!

Cel mai probabil, astăzi va fi desemnat și succesorul lui Napoli pe banca moldovenilor, în vederile oficialilor fiind Viorel Moldovan și Eugen Neagoe.

75de meciuri a bifat Napoli pe banca ieșenilor: 28 de victorii, 24 de egaluri și 23 înfrângeri

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează