FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

Optimism înaintea meciului decisiv pentru salvarea de la retrogradare: "Ne putem impune, deși jucăm cu una dintre cele mai puternice echipe ale campionatului"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2017 17:45

Yasin Hamed (17 ani) nu are emoții vizavi de meciurile din această seară, care vor decide ecuația retrogradării (Urmărește-le AICI!).

Se vor lupta Pandurii, ACS Poli Timișoara și Concordia, una se va salva, alta va merge la baraj, iar una va merge în liga secundă.

Cel mai tânăr marcator al acestui sezon de campionat consideră că Pandurii se vor salva fără purgatoriul barajului.

"Eu cred că ne putem impune la Botoșani, deși jucăm împotriva uneia dintre cele mai puternice echipe ale campionatului, nu doar a play-out-ului.

Nu ne interesează și nu ne gândim la jocuri de culise, fiindcă ar însemna să ne stea mintea la cu totul altceva decât la fotbal. Și-am pierde din start. Trebuie să marcăm, e clar, altfel ne va fi extrem de greu să stăm să așteptăm salvarea de la alte rezultate.

Mister Flavius Stoican ne-a motivat foarte mult și ne-a dat încredere, este unul dintre principalii artizani ai salvării echipei", a comentat Hamed pentru GSP.RO.

Pandurii depinde doar de propriul rezultat pentru salvarea de la retrogradare. Dacă vor învinge astăzi, gorjenii sunt siguri că vor evolua în Liga 1 în sezonul următor.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
haideusicfr
haideusicfr  •  04 Iunie 2017, 21:41

Are dreptate ,Bostonul a batut CFR-ul la inceputul campionatului fara drept de apel.Si nu erau plecati Petrucci si Cristian.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează