FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CSU CRAIOVA 0-1

Optimism ridicat la CS U Craiova după al 18-lea meci fără înfrîngere: "Putem fi vicecampioni!"

Tha'er Bawab
Tha'er Bawab

Articol de - Publicat luni, 06 aprilie 2015 00:00

Iordanianul de 30 ani al Universităţii, Tha'er Bawab, crede în forţa oltenilor şi e convins că aceștia vor termina campionatul în spatele Stelei

Oltenii au reuşit sîmbătă, la Galaţi, să se impună cu 1-0 şi au mai bifat o performanţă, să nu piardă 18 etape la rînd! Omul cu golul de această dată a fost Bawab, care a ajuns la cota cinci în acest sezon, fiind golgeterul echipei alături de Nuno Rocha. "Cînd a venit cuplul Cârţu-Săndoi la echipă eram sigur că o să facem show şi o să fim surpriza plăcută a campionatului. Uite că ne-a ieşit şi am reuşit să mai adunăm 3 puncte în clasament", spune Bawab.

Iordanianul şcolit la Barcelona şi Real Madrid e convins că, la finalul campionatului, Craiova se va clasa în spatele Stelei: "Să fim serioşi, pe Steaua nu mai are cine să o depăşească. Campioni e greu să mai fim, dar vicecampioni se poate! Vom juca totul la victorie şi vom lupta să-i batem pe cei de la Tg. Mureş peste două etape! Obiectivul meu e clar pînă la final: să fiu sănătos şi să dau gol meci de meci!".

"Am avut un meci greu cu Oţelul pentru că în prima repriză gălățenii ne-au pus unele probleme şi s-au apărat bine. Am reuşit să le dau gol şi sînt foarte bucuros!"
Tha'er Bawab, atacant CSU Craiova

6,56e media notelor GSP primite de Bawab în actualul sezon al Ligii 1, cea mai bună din lotul oltenilor

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
ipsilante
ipsilante  •  06 Aprilie 2015, 15:20

Mare fotbalist, un talent senzational, un artist al balonului, din pacate cam labil fizic. Ar putea ajuta Stiinta sa termine, anul asta, pe podium. Poate chiar locul doi, dar va fi foarte greu. Oricum, si un loc in primele cinci, dupa un start de campionat dezastruos (locul 18 cu 2 puncte dupa primele 6 etape!) va fi de apreciat! Bravo baieti! FORZA STIINTA!

dora
dora  •  06 Aprilie 2015, 15:14

Voi parcă ați juca în Italia, cu victoriile voastre chinuite, mai ales afara, la limita ori cu 1 - 0, sau cu egalurile de acasă.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează