FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI

Ora de dirigenție cu Stoican » Antrenorul lui Poli Iași îi bagă în team building pe jucători: „Poate le chem și pe soții la antrenament”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 martie 2019 16:07

Poli Iași s-a deblocat din punct de vedere mental după victoria din ultima etapă, 2-1 cu Dunărea Călărași, după ce în precedentele 3 partide a pierdut. Flavius Stoican a simțit că e momentul să le readucă zâmbetul pe buze propriilor jucători și spune că a făcut cu aceștia mai multe jocuri înaintea meciului de la Călărași.

„Terenul de antrenament era foarte prost, mai prost ca al nostru şi atunci am decis să renunţ la antrenament. Am rămas în hotel şi am încercat să destind atmosfera, pentru că i-am văzut apăsaţi pe jucători, nu mai zâmbeau deloc.

Am făcut un fel de oră de dirigenţie. Un exemplu, să spună cursiv, într-un minut, fraze care să aibă legătură între ele, dar fără să folosească cuvinte care conţin litera «r». A fost foarte distractiv. Au fost urale în sală, băieţii s-au distrat. Şi-au dat note unul altuia, au aplaudat, cei care greşeau erau huiduiţi... I-am văzut după mult timp cu zâmbetul pe buze. A prins această idee şi uite că a avut efect”, a declarat Flavius Stoican.

Antrenorul spune că va pleca alături de echipă într-un team building: „Miercuri ne prezentăm la antrenamente, ne pregătim două zile acasă, iar vineri plecăm la Borca, undeva la munte, în judeţul Neamţ. Sâmbătă dimineaţă facem un antrenament, un joc şcoală, iar după aceea avem liber. Vreau să fie un fel de team building. Jucătorii pot veni cu soţiile sau prietenele.

Vrem să îmbinăm utilul cu plăcutul. Vreau să-i apropii pe jucători. Să fim o familie. Să fim mai uniţi. Îmi doresc să petrec cât mai mult timp cu ei. O să mă gândesc la ceva frumos pentru sâmbătă. Poate le chem şi pe soţii la antrenament, poate facem o masă. Mă mai gândesc, vreau să le fac o surpriză”.

Citește și:

POLI IAȘI // Flavius Stoican taie în carne vie! 10 jucători importanți, în mare pericol să fie înlăturați

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează