FOTBAL  »  Superliga  »  REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE

Ordin de la Becali?! Jucătorii de la FCSB merg azi să voteze la "Referendumul pentru Familie"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 octombrie 2018 13:10

În acest weekend are loc "Referendumul pentru Familie", în vederea modificării Constituției României pentru definirea familiei.

Jucătorii români și membri ai staff-ul celor de la FCSB vor participa azi la referendum. Aceștia vor vota de la ora 18:00, la Școala Generală numărul 102 din București.

Becali, reacție DISCRIMINATOARE

În urmă cu câteva zile, Gigi Becali, patronul FCSB, a avut o reacție deplasată cu privire la Referendum.

"Chiar dacă sunt 40 de grade afară, merg să votez. Și în patru labe merg la referendum. E cea mai mare acțiune din România în ultimii ani. E mai important decât toate războaiele.

Depinde viitorul neamului, al copiilor și al nepoților. Dacă nu se face referendum și nu se spune clar că familie e compusă din bărbat și femeie, va fi greu. Ăștia ne atacă ușor, ușor. Nu acum, dar peste 20-30 de ani. O să se facă educație și se scrie în manuale «Ce bine e să fii homosexual». Trebuie să salvăm țara", a spus Gigi Becali pe 2 octombrie la Pro X.

Ce votați la referendum?

Da
Nu
Nu merg la vot

Citește și: Declarații controversate ale lui Mihai Neșu despre "Referendumul pentru Familie": "O să ajungem să vrem să ne căsătorim cu televizorul! Sunt pofte anormale"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (22)
zecs93
zecs93  •  07 Octombrie 2018, 15:23

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

 •  06 Octombrie 2018, 21:44

Turma tot turma, incolonati sa-l salveze pe Dady!

marius.bxl
marius.bxl  •  06 Octombrie 2018, 16:17

Sa-ti de-a dumnezeu sanatate nea jiji si cruciaților tai.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează