FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ordin de la Becali! Jucătorul impus de patron după ultimele prestații pe care le-a avut

Articol de , - Publicat joi, 04 octombrie 2018 09:52

Cele două pase fabuloase de gol din meciul cu Hermannstadt de la Tg. Mureș, dar și evoluțiile bune din ultima vreme l-au făcut pe Gigi Becali să-și schimbe gândirea despre Olimpiu Moruțan.

Ieri, patronul vicecampioanei a ieșit public și-a anunțat prima schimbare în echipă pentru meciul din weekend cu Chiajna. "Moruțan o să fie titular! E greu să mai joace Florinel Coman acum. Îmi pare rău pentru el, dar pe Moruţan nu-l mai scoţi acum din echipă. Nu ai cum, e prea bun!

Plus că acolo sunt Florin Tănase, Dennis Man, nu mai ai unde să-i bagi pe toţi acum. Moruţan n-are cum să nu mai joace. O să fie titular", a spus Becali.

Declarațiile latifundiarului din Pipera vin doar la două zile de la o discuție telefonică pe care acesta a avut-o cu omologul său de la FC Botoșani, Valeriu Iftime.

"Eu vorbesc destul de des cu domnul Becali și așa cum i-am spus și dânsului vă spun şi dumneavoastră. Olimpiu Moruţan, la 19 ani, nu trebuie să aibă rolul unui pompier într-o echipă, să fie folosit doar la nevoie! La FCSB chiar ai tot ce vrei pentru a crește, pentru a face performanță, pentru a ajunge un fotbalist mare.

El devine formidabil la FCSB, o să strălucească și domnul Becali știe foarte bine acest aspect. Eu nu mai am ce să câștig de pe urma lui, dar sunt fericit că și-a dat seama toată lumea ce talent are copilul ăsta şi că am avut dreptate", spune Iftime. 

MM nu l-a vrut pe Moruțan!

Gigi Becali a povestit în urmă cu câteva zile că directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, n-a fost de acord cu transferul lui Moruțan. "M-a sunat MM şi m-a rugat frumos să termin cu Moruţan. «Cum să dai 700.000 de euro pe Moruţan, ne facem de râs?». Nici nu mi-l dădea Botoșaniul cu 700.000 de euro, am dat un milion. Acum, Mihai e încântat de el.

Moruţan e special! Cum sunt Messi, Neymar, Ronaldo. Driblează doi, trei jucători în viteză, aşa face. Poate deveni special, are ceva care-l recomandă să devină special. Nu-l compar eu cu Messi, dar vreau să spun că e un fotbalist care poate fi mare", a spus Gigi.

"Moruțan trebuie să joace într-un sistem 4-3-3, să fie acolo, în ultimii 30 de metri. Să fie proaspăt şi să creeze în permanenţă faze, să paseze, să tragă, să intre în careu. Deci, dacă ar fi să intre, ar trebui să intre în linia ofensivă"
Basarab Panduru, expert Telekom Sport

"Sunt fericit că domnul Becali mă apreciază. Vă daţi seama că vreau să fiu titular, dar şi atunci când intru în repriza a doua trebuie să dau totul pentru această echipă"  Olimpiu Moruțan, mijlocaș FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
chromophobia
chromophobia  •  04 Octombrie 2018, 14:41

MM Stoica ar trebui sa fie angajat la fondatorul Facebook,ar fi excelent acolo.Poate il transfera de la Gigi,ca nu face nimic insa ar valora 100.000.000 €

1794361443917169
Pedro Ratatouillsson  •  04 Octombrie 2018, 13:27

Nea Gigi, uite aici un jucător de viitor. Român,educat în Suedia. 16 ani https://www.youtube.com/channel/UC9jLfGc00XLbPnKOzyxOyug

florianveress
florianveress  •  04 Octombrie 2018, 13:03
Postat de dora pe 04 Octombrie 2018, 11:23

Intra Morutan si sare din schema F Coman. Adica Morutan va juca in spatele varfului si F Tanase va juca pe stanga, in linia de mijloc. Asa ar fi logic.

Logic ar fi ca fc fcsb popeşti leordeni să dispară de tot din L1!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează