FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Ordinul lui Becali pentru Reghe, criticat dur: "S-ar încurca" » De ce nu ar funcționa tactica impusă de Gigi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 martie 2017 11:06

Gigi Becali vrea ca Reghecampf să joace în același timp cu Alibec și Gnohere, dar Mircea Rednic, cel care l-a adus pe francez în România spune că cei doi s-ar încurca.

"Eu nu cred nu cred că Gnohere și Alibec ar putea să joace amândoi. S-ar încurca. Pentru mine sunt amândoi număr 9 și sunt și jucători de picior stâng. Poate să joace unul dintre ei, alături de un atacant de viteză. Dar împreună e greu.

Și eu am încercat 3 meciuri să joc cu Gnohere și Essombe, dar nu a mers. Le-am pierdut pe toate.

Dacă te uiți la jocul lui, «Bizonul» nu joacă, dar el dă gol. Nici pe mine nu mă ajuta când eram la Dinamo. Mi-aș fi dorit ca el să facă pressing, dar nu făcea. Dar dacă îi dădeai mingea în 16 metri, dădea gol și cu stângul și cu dreptul. Nici în meciuri, și nici la antrenamente, nu te iartă", a spus Rednic la TV Digi Sport.

Citește și: Rednic îi face praf pe Negoiță și pe Mutu: "Ați văzut cum se lucrează la Dinamo" » Declarații tari despre Andone: "Nu există comparație"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
stelbz
stelbz  •  15 Martie 2017, 16:58

Din cate am vazut la partidele anterioare echipa a jucat mai bine dupa ce a fost introdus in teren si Gnohere(a dat si pasa de gol, a si inscris). Consider ca el deja este intr-o perioada de acomodare avansata fata de alte cazuri de fotbalisti care fie nu s-au acomodat deloc, fie ca dupa mult mai multa vreme......

Vezi toate comentariile (1)
Comentează