FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ore capitale la Dinamo! Ziua decisivă pentru mutarea care poate schimba jocul "câinilor"

Articol de GSP - Publicat luni, 01 octombrie 2018 09:50

Telenovela Gicu Grozav se va încheia astăzi, rămâne de văzut dacă va fi un deznodământ fericit pentru dinamovişti şi pentru atacant.

Şefii "câinilor" vor decide astăzi alături de Claudiu Niculescu cum vor aborda ultima parte a negocierilor cu internaţionalul de 28 de ani. Grozav vrea la Dinamo, dar nu pe orice salariu, măcar 10.000 de euro, plus o sumă la semnătură.

Variantele U Cluj şi Petrolul Ploieşti, din liga secundă, sunt doar de backup, dacă nu se realizează mutarea la Dinamo. Diverşi impresari l-au îmbiat cu propuneri din Asia, însă Grozav ar vrea să rămână în Europa, astfel că aşteaptă astăzi ultimele discuţii.

Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

1.000.000 €este cota lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt

Citește și: Concurență serioasă pentru Dinamo! Pierde un superjucător? Ofertă de 35.000 de euro pe lună

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
mosvasile
mosvasile  •  01 Octombrie 2018, 16:17

Dinamo nu isi mai revine, nici daca duc chilotii jucatorilor,sa le citeasca staretul de la manastirea Cernica!"Mutarea decisiva"care poate schimba in bine jocul "cainilor",este sa-l aduca de urgenta pe Dario Bonetti!antrenorul Dario Bonetti,pentru cine nu stie!

chris_bu67
chris_bu67  •  01 Octombrie 2018, 16:03
Postat de aldo_m pe 01 Octombrie 2018, 12:32

avem nevoie de grozav pt ca nistor nu poate juca meci de meci la nivel ridicat nici marii jucatori nu joaca bine meci de meci DECI AVEM NEVOIE DE GICU daca nici pe gicu care VREA SA VINA LA NOI NU PUTEM SA L LUAM atunci negoita traieste degeaba investeste degeaba

prietene,negoiță nu investește,el se hrănește din ce a mai rămas Dinamo,iar noi asistăm neputincioși la asta!

rocky2
rocky2  •  01 Octombrie 2018, 13:58
Postat de moshu_shukaru pe 01 Octombrie 2018, 11:19

Mie, personal, mi s-a întâmplat o dată (mă grăbeam să-mi fac un cont) să apăs din greșeală pe iconul lor infecțios și, în momentul când mi-am dat seama de asta, am borât ! Instantaneu.

Dupa o asemenea intamplare nefericita poti ramane traumatizat pe viata, uitati-va la random in ce hal a ajuns!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close