FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ore decisive pentru Dinamo! „Câinii” pot bifa azi încă un transfer

Articol de - Publicat miercuri, 07 octombrie 2020 10:50 / Actualizat miercuri, 07 octombrie 2020 11:26

Dinamo continuă campania de transferuri, chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat. „Câinii” l-ar putea aduce azi pe Jose Romera (33 de ani), fundaș dreapta care a mai jucat la Dinamo între 2016 și 2018.

Cosmin Contra mai caută întăriri în compartimentul defensiv, iar Jose Romera ar putea ajunge azi la Dinamo pentru a concura pentru un post de titular cu Alexander Gonzalez. Romera este liber de contract și, din informațiile Gazetei Sporurilor, ar putea semna azi cu echipa alb-roșie. 

  • La fel ca în majoritatea campionatelor din Europa, fereastra de mercato s-a închis în Liga 1 pe 5 octombrie, zi în care unele echipe au mutat serios pe piața transferurilor. Din acest moment, echipele din primul eșalon mai pot legitima doar fotbaliști care au devenit liberi de contract înainte de încheierea perioadei de transferuri, așa cum e cazul lui Romera.

Fotbalistul, care și-a reziliat contractul cu Almeria, își dorește să revină la Dinamo și să lucreze din nou cu antrenorul Cosmin Contra, dar până acum șefii „câinilor” au avut alte planuri în perioada de mercato.

În acest moment, doar venezuelanul Alexander David Gonzalez este fundaș dreapta de meserie la Dinamo. Giani Crețu, care a început sezonul acolo, a fost doar o improvizație. Cum, de altfel, a fost și Deian Sorescu în mandatul trecut.

68 de meciuria adunat Romera în alb-roșu, două goluri și 6 assist-uri

58 de partidea strâns Romera pentru Almeria în două sezoane

VIDEO Cosmin Moți, despre o eventuală revenire la Dinamo: „Nu vreau să mă întorc și să joc cu numele”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Un idol al fanilor contestă îndepărtarea lui Ionel Dănciulescu din conducere: „Nu își avea rostul”

Portretul lui Aleix Garcia, supertransferul anului în Liga 1: „Iată la ce să vă așteptați de la mine!” » Cum l-a convins pe Guardiola

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
cneius
cneius  •  07 Octombrie 2020, 16:32

New dinamo? Old-boys dinamo !

anti_sistem
anti_sistem  •  07 Octombrie 2020, 14:49
Postat de Silvio pe 07 Octombrie 2020, 13:38

Ei da.. de prost ce esti, n-ai prins ironia! :))))))))). Dinamo doar liberi de contract aduce, de acolo si data de 5 octombrie care nu ii incurca cu nimic. Aia e, a trecut pe langa tine, e gata. Bafta in viata, ce sa zic :))))))

24/24 pe gsp, prostovanule. Mai ia o pauza. Macar juma' de ora.

189254898748309
Claude SH  •  07 Octombrie 2020, 14:15

Ideea e ca se fac lucruri neobișnuite la Dinamo, pot sa zic frumoase. Rezultatele vor veni, cu siguranță. Jucători buni, antrenor bun. Chiar dacă sunt fan CFR Cluj, sunt mulțumit ca sunt investiții în fotbalul nostru. Ceilalți dacă vor sa râdă, sa râdă, dar nu vor lua campionate. Tinerețea nu este întotdeauna un atu. Deci, Moți are șanse și poate sa facă o figura frumoasa la Dinamo

Vezi toate comentariile (33)
Comentează