FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Orice pentru Champions League! Becali face o superechipă la Steaua » Cum se schimbă primul "11" al lui Reghe

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 decembrie 2016 14:33

Așa cum Gazeta Sporturilor dezvăluie azi, Gigi Becali plănuiește schimbări masive în lotul Stelei, la iarnă, și va aduce jucători importanți.

Patronul Stelei este dispus să schimbe jumătate din primul "11", iar pe lista lui de transferuri se află jucători de Viitorul, Astra și Gaz Metan.

Astfel, în echipa lui Reghecampf vor apărea multe nume noi, iar Steaua va avea un lot extrem de numeros și de valoros, cu care Reghe va fi obligat să câștige campionatul și să intre în grupele Champions League.

Cum va arăta Steaua din iarnă: Niță - Ov. Popescu, Tamaș, Țîru, J. Morais - Pintilii, Boldrin - Ad. Popa, Teixeira, Llullaku - Alibec
Rezerve:
Stăncioiu, Toșca, Muniru, Fl. Tănase, Man, Achim, Moke


Va câștiga Steaua campionatul cu această echipă?

DA
NU

Toate detaliile despre transferurile Stelei și despre negocierile purtate de Gigi Becali le poți citi în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
833138236781701
Paul Conache  •  11 Decembrie 2016, 06:03

Cu reghe antrenor Steaua nu castiga campionatul chiar daca-i aduce pe Messi si CR7, transferul unui antrenor este prima urgenta.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Decembrie 2016, 22:28
Postat de virgilvlad pe 10 Decembrie 2016, 17:43

Sugestii la cum va arata Steaua din iarna: 1)Tosca in locul lui Pintili (Tosca poate ajunge un nou Tudorel Stoica - mijlocas si capitan la Steaua si la Nationala); 2) Completari la lot: Szukala, Benzar: 3) De pastrat: Momcilovici, de Amorim si Jakolis (inca netestat).

Ce-ar fi sa faceti sedinte "secrete" ? Sa nu mai dezvaluiti "cheile" succesului . Iluzionar. Poate ar progresa si ziaristii GSP. Catre "cote" mai inalte! Ar cauta si alte subiecte. Ce au devenit sablon.

zidane92
zidane92  •  10 Decembrie 2016, 17:53

Oare de ce avem senzatia ca am mai vazut filmul asta? aaa pai jesepe aka ziarul lui gigi ne polueaza vizual in fiecare pauza competitionala cu articole de genul " cum va arata steaua in retur" , "socant, reghe are 2 echipe" , "super 11-le stelei" , " becali transfera toata liga 1" " magica steaua" "ii mai poate sta in cale barcelonei estului cineva?" si dupa 2-3 etape aflam ca deja 2 transferuri sunt varza, dupa inca 2-3 altii sunt desfiintati si terminam o noua jumatate de sezon cu gigi iesind in presa ca "transferurile sunt zob si iar face din steaua barcelona" SINCER OMENESTE VORBIND TU DRAG ZIARIST GESEPIST NU TE-AI SATURAT TOT TIMPUL SA SCRII *** ASTEA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează