FOTBAL  »  Superliga  »  VAR

Îi răspunde lui Ciprian Marica: „Avem al doilea cel mai scump VAR care există”

Ciprian Marica
Ciprian Marica

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 20:10 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 21:03

Orlando Nicoară, directorul eAD, firma care deține drepturile de televizare ale Superligii, a declarat că VAR-ul din România e al doilea ca preț, dintre tehnologiile care există.

După decizia greșită de la meciul FCSB - Farul 1-1, când VAR-ul a anulat un gol al lui Louis Munteanu pentru un ofsaid inexistent, Ciprian Marica a declarat la GSP Live că „tehnologia e una ieftină”.

Îi răspunde lui Ciprian Marica: „Avem al doilea cel mai scump VAR care există”
FOTO: Captură TV Orange Sport

Orlando Nicoară îl contrazice pe Marica, indirect, și anunță că VAR-ul din România e al doilea cel mai scump. Pentru el a plătit firma care deține drepturile TV ale Ligii 1, nu cluburile.

Orlando Nicoară: „Am plătit mult pentru VAR”

„Cel mai probabil a fost o greșeală a operatorului, care nu a respectat procedura. Operatorul ascultă indicațiile arbitrului din cabină. E a doua cea mai scumpă tehnologie, care e folosită în multe campionate din Europa, care ar trebui să fie un reper pentru noi. 

Sigur că nu ne-am dus la cea mai scumpă, dar e a doua. Să discutăm despre o altă investiție în acest moment nu se poate. Noi am plătit mult pentru această tehnologie”, a declarat Orlando Nicoară la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Ciprian Marica, după Farul - FCSB: „Cred că avem un VAR ieftin. În loc să ne ajute, mai mult ne încurcă”

„Golul anulat... cred că ne-am lămurit cu toții, este eronat anulat. E gol valabil! Nu are cum să aibă Louis Munteanu gâtul de un metru. Este eroarea VAR-ului, cred că avem o versiune ieftină, nu ne dă posibilitatea să vedem din toate unghiurile o fază, așa cum vedem afară. VAR-ul ăsta, care ar trebui să ne ajute, de multe ori mai mult ne încurcă

VAR nu ne ajută să luăm cele mai bune decizii. Eu mă uit la fotbalul internațional și nu am văzut nicăieri liniile astea atât de groase. Cred că au un metru - un metru jumătate. VAR-ul are nevoie și de mai multe camere”, a declarat Marica, la GSP Live.

VIDEO. Ciprian Marica: „Cred că avem un VAR ieftin. În loc să ne ajute, mai mult ne încurcă”

Citește și:

Dorinel Munteanu a dat lovitura » Fotbalistul de 450.000 de euro, crescut de FC Porto, a semnat cu Oțelul Galați
Oțelul Galați
Dorinel Munteanu a dat lovitura » Fotbalistul de 450.000 de euro, crescut de FC Porto, a semnat cu Oțelul Galați
Prinde contur scenariul-șoc: Dinamo versus Dinamo, la anul, în Liga 2! GSP dezvăluie mișcarea momentului: „Da, sigur că încercăm să promovăm!”
DINAMO
Prinde contur scenariul-șoc: Dinamo versus Dinamo, la anul, în Liga 2! GSP dezvăluie mișcarea momentului: „Da, sigur că încercăm să promovăm!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
raf1946
raf1946  •  07 Februarie 2024, 13:12

Puneți mai multe camere de luat vederi pe stadioane ca să aveți faza din mai multe unghiuri când o analizați în camera VAR. Ăsta ar fi un aspect. Al doilea, când ai arbitri care interpretează faza în modul în care au interpretat la penalty-ul lui Dawa atunci fie arbitrul este slab pregătit ( ca să nu spun chiar incompetent ) sau rău intenționat.

kordell
kordell  •  06 Februarie 2024, 21:46

Probabil ca al treilea nici nu exista , exista numai unul bun si unul calitatea a doua .

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  06 Februarie 2024, 21:21

Cu asta de fapt va incriminati mai tare ,înseamnă că personalul poate decide în favoarea sau defavoarea cuiva !? De altfel ca și gluma de la Vot ; NU contează cu cine votezi ,Contează cine numără voturile !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează