FOTBAL  »  LIGA 1  »  ÎN RĂZBOI CU IANCU

Ostaficiuc vrea pace

Articol de GSP - Publicat joi, 10 aprilie 2008 00:00

Preşedintele CJT, Constantin Ostaficiuc, a anunţat ieri, printr-un comunicat oficial, că îşi doreşte o relaţie cît mai bună cu Poli, fiind dispus să facă pace, după războiul declaraţiilor cu Iancu. "Eu şi domnul Iancu sîntem interesaţi de susţinerea clubului şi de performanţele echipei. Doresc să sprijin, în continuare, fotbalul timişorean şi sînt deschis, ca şi pînă acum, să stau de vorbă cu oficialii, cu suporterii şi cu oricine poate să ofere soluţii pentru realizarea obiectivelor dorite de noi, druckerii alb-violeţi", a transmis Ostaficiuc.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (4)
 •  10 Aprilie 2008, 17:11

adio vin alegerile ai fost un prost

 •  10 Aprilie 2008, 14:37

Daca se rezolva ceva acum o sa fie doar pana la alegeri. Singura solutie e schimbarea unor astfel de persoane si sa vina acolo persoane care sa sprijine neconditionat acest club. Iar acest lucru il putem face doar noi "alegatorii"

 •  10 Aprilie 2008, 08:11

Domnu' Ostaficiuc Minciuna Munhausen, cand ai mintit domnule? Cand afirmai despre managmentul de la Poli ca a furat si e corupt sau acuma cand in a doua fraza a declaratiei spui ca sustii fotbalul timiorean? Cum sustii fotbalul timisorean? Cu declaratii de tromboane, trompete si alte treburi care sa dezbine suporterii? Sau se apropie alegerile si ai nevoie de voturi?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează