FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Oţelul a trensferat un fudaş crescut de Ajax » "A contat că echipa a jucat în Liga Campionilor"

Foto: facebook.com/OtelulGalatiOficial
Foto: facebook.com/OtelulGalatiOficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 07 noiembrie 2014 15:03

Oţelul a oficializat astăzi transferului lui Bryan Ottenhoff, un fundaş central olandez de 23 de ani, care a venit din postura de liber de contract.
Ottenhoff şi-a făcut junioratul la Ajax şi la Twente şi a jucat doar în a doua ligă olandeză, la clubul Almere City, în sezonul 2012-2013. În ultimul sezon, fundaşul a jucat 14 meciuri.

"Imediat ce Oţelul m-a ofertat, am căutat informaţii despre echipă pe internet şi am văzut că a jucat în Liga Campionilor, iar pentru mine asta a fost de ajuns. E important ca Oţelul să rămînă în prima ligă. Cînd am sosit la Galaţi, am avut parte de o primire foarte caldă. Îmi plac foarte mult colegii mei, toţi vorbesc engleză, ceea ce este foarte important în comunicarea pe teren”, a declarat Bryan Ottenhoff, la prezentarea oficială.

Clubul gălăţean se alfă într-o situaţie dificilă, fiind clasată pe ultimul loc în Liga 1, avînd a doua ce mai slabă apărare din campionat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  07 Noiembrie 2014, 19:24

Copii viriti repede un N la fudas, pina nu observa rumanii. Acolo in titlu, se mai intimpla, nu-i nici o nenorocire, din cauza vitezei!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close