FOTBAL  »  Superliga  »  OȚELUL

EXCLUSIV Oțelul a pierdut cel puțin un titular pentru meciul cu Dinamo: „Voi fi doar suporter”. Situație grea pentru Dorinel Munteanu

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 19:45 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 20:00

François Yabré, 32 de ani, este accidentat și va fi doar spectator cu Dinamo din cauza unei probleme la coapsă. Dorinel Munteanu are probleme mari și cu al doilea stoper, croatul Dragan Lovric, dar speră ca măcar acesta să fie recuperat până la ora meciului, altfel va fi obligat să încropească un duo defensiv în centrul apărării

Oțelul Galați așteaptă cu încredere meciul cu Dinamo de vineri seară, de la ora 21:00.

Chipciu, declarații dure la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”
CSA STEAUA - U CLUJ 1-3
Chipciu, declarații dure la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”

Oficial, le merge bine celor de la Oțelul în campionat!

Dunărenii au obținut o victorie în ultima etapă, 2-0 în deplasare în Bănie cu FCU Craiova, prima de la revenirea în Liga 1 după 8 remize bifate în primele 9 etape. Iar marți, după 1.200 de kilometri dus-întors parcurși pe distanța Galați-Zalău, trupa lui Dorinel Munteanu a debutat cu dreptul în grupele Cupei României, 4-1 cu SCM.

Gălățenii sunt optimiști că vor continua șirul meciurilor pozitive și mâine seară, cu Dinamo, formație ce-a bifat trei eșecuri la rând în ultimul lună în prima divizie.

Concluziile ivorianului din Liga 2, după 3 ani petrecuți în diverse orașe din România: „Am văzut la voi o chestie care mă uluiește”
OȚELUL
Concluziile ivorianului din Liga 2, după 3 ani petrecuți în diverse orașe din România: „Am văzut la voi o chestie care mă uluiește”

Probleme mari în defensivă! Cel puțin un titular este out

Dorinel Munteanu are probleme uriașe în centrul liniei defensive. Accidentarea fundașului François Yabré, unul dintre titularii echipei încă de când formația era în al treilea eșalon. Stoperul de 32 de ani a avut probleme la coapsă mai vechi, dureri resimțite încă dinaintea partidei cu Rapid (0-0), care l-au scos de pe teren runda trecută în Bănie în minutul 33.

Africanul cu pașaport norvegian va absenta de la confruntarea cu Dinamo, Dorinel Munteanu speră să-l recupereze totuși pe celălalt stoper titular, Dragan Lovric, care are și el o inflamație, în ziua jocului va afla dacă se poate baza pe croat. 

Oricum, tehnicianul s-a gândit la folosirea lui Ariel Lopez în centrul apărării, fostul căpitan al Buzăului poate evolua și închizător. Totodată, mai există și posibilitatea folosirii lui Cisse, care a și marcat un gol la Zalău, dar fotbalistul mai trebuie să se pună la punct cu pregătirea. 

”Din păcate, voi absenta din cauza acelor probleme medicale. Durerile au început încă dinaintea partidei cu Rapid, unde n-am jucat, am crezut că sunt refăcut sută la sută, de aceea am și jucat la Craiova. Din păcate, sunt accidentat și voi fi doar spectator cu Dinamo. Dar sunt sigur că băieții ne vor oferi tuturor fanilor Oțelului o victorie frumoasă”, a reacționat François Yabré pentru GSP.ro.

10meciuri a adunat Yabre în actuala ediție pentru Oțelul

Citește și alte știri:

VIDEO Chipciu, declarații dure la adresa CSA: „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cum să fie Steaua, cu echipamentul ăla fake și jucătorii ăștia?!” + „Cei de la Peluza Sud sunt sclavii Armatei”

VIDEO Ovidiu Burcă, mesaj pentru cei care l-ar vrea plecat de la Dinamo: „Dați-mi puțin timp, vă rog frumos!”. L-a „citit” pe Dorinel Munteanu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează