LIGA 1  ·  RENEGAT ÎN GRUIA, ATACANTUL E PE LISTA DE LIGĂ A LUI DORINEL

Oţelul mai pregăteşte un transfer! » Cu ochii pe Bud

2 goluri a reușit anul trecut Bud, care a fost mai mult rezervă la CFR
2 goluri a reușit anul trecut Bud, care a fost mai mult rezervă la CFR

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iunie 2011 00:00

CFR-ul cere 400.000 de euro, dar transferul s-ar putea face şi pe o sumă mai mică, întrucît fotbalistul nu e pe placul lui Jorge Costa.

Dorinel Munteanu l-a pus pe lista de Champions League pe Cristian Bud, atacantul care, cu un sezon în urmă, le-a băgat în buzunar clujenilor titlul de campioni. A punctat atunci de 8 ori, într-un retur fabulos, apoi, în campionatul trecut, a prins rar de tot echipa.

Pus pe lista de transferuri, Bud e dorit de Hazar Lankaran, care-i oferă 126.000 de euro pe an, adică ceva mai mult decît dublul salariului pe care-l are la CFR, 60.000 de euro.

De altfel, salariul l-ar face pe Bud să accepte oferta azerilor, însă tentaţia Ligii Campionilor l-ar trimite la Galaţi. "La Cluj, oricum nu voi mai juca. Sînt transferabil. Oţelul e o variantă interesantă, ştiu că sînt ceva tatonări", s-a confesat jucătorul unor apropiaţi. CFR cere pentru un transfer definitiv 400.000 de euro, dar, cum Bud nu intră în vederile lui Jorge Costa, suma ar putea să scadă.

Îl vor şi pe Eric?

Brazilianul Eric de Oliveira, al doilea golgeter al campionatului, cu 15 reuşite, a fost şi el vizat de gălăţeni, dar Mediaşul vrea cel puţin două milioane de euro pe jucător! "Cei care-l doresc trebuie să bage adînc mîna în buzunar", a avertizat Ioan Horoba, directorul general al Mediaşului. Săptămîna viitoare este aşteptată oferta oficială a ucrainenilor de la Karpatî Lvov, echipă care l-a vrut şi în iarnă pe Eric. (Cosmin Prişcă)S-a spus că soția tinerică stă cu el pentru bani. Duckadam recunoaște acum de ce a divorțat de fosta după 27 de ani
Libertatea
Comentarii (9)
bigsorin  •  15 Iunie 2011, 09:55

pt prostanacul ala de la timisoara tu nu mai iti da cu parearea de otelul deocamdata voi ati ajuns dupa urziceni sau nu vezi

shumi_panco_gool  •  14 Iunie 2011, 12:35

bud este un atacant foarte bun, dar nu s-a adaptat la cfr si nu stiu cat timp i-ar trebui sa revina la un potential ridicat...costa nu stie ce pierde daca ii da drumul

cfrclujole  •  14 Iunie 2011, 11:12

Bud are un potential mare, ca fotbalist, in schimb are probleme extrasportive. Daca reuseste transferul la Otelul, atunci, poate, Dorinel il pune pe fagasul cel bun.

Vezi toate comentariile (9 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:00 Fotbal, Liga 1
Viitorul - Academica Clinceni
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1
Botoșani - Astra
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, La Liga
Real Sociedad - Granada
Digi 2, Telekom 2, Look Sport 2
23:00 Fotbal, La Liga
Real Madrid - Alaves
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1