FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - CHIAJNA 0-0

Oţelul nu şi-a revenit după eşecul cu Petrolul şi a obţinut doar o remiză cu Chiajna » Unde-i campioana?

Gălăţenii au bifat a doua partidă fără victorie în acest campionat
Gălăţenii au bifat a doua partidă fără victorie în acest campionat

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 03 august 2011 10:24

Oţelul nu a reuşit să cîştige nici cu Chiajna, după ce săptămîna trecută pierduse în faţa Petrolului, tot o nou-promovată


A fost odată o echipă care scoatea lumea în stradă. A reuşit să pună mîna pe trofeul de campioană cînd nimeni nu spera, să petreacă pînă dimineaţă şi să creadă că va face lucruri excepţionale în Liga Campionilor. Echipa a mai reuşit o dată să producă un şoc, cu doar o săptămînă înainte de startul Ligii 1, cînd cîştiga Supercupa în faţa Stelei. După eşecul cu Petrolul, campioana spera să se revanşeze în faţa Concordiei.

Un şut în 45 de minute
Gabi Paraschiv (4) a încercat să scape de blesteme, dar centrarea pentru Viglianti a fost blocată de Bozga. Sorin Pană le-a dat emoţii mari gălăţenilor, prima dată în minutul 11, a doua opt minute mai tîrziu, dar Dorinel a scăpat de emoţii datorită sîrbului Grahovac. Filip (41) i-a trimis excelent lui Buş, care n-a fost în stare să înscrie din 10 metri. Cu trei minute înainte de finalul primei reprize, acelaşi Buş l-a făcut pe Dorinel să sară de pe bancă, atunci cînd "capul" acestuia a trecut din 8 metri pe lîngă.

VIDEO » Rezumatul partidei Oţelul - Concordia Chiajna 0-0

Un punct mare
Cu Iorga, Pena şi Ibeh intraţi pe teren, gălăţenii au fost la fel de sterili. Şuturile lui Rîpă sau încercările lui Pena de a rupe plasă n-au făcut nimic altceva decît să-i amăgească pe cei 7.000 de fani din tribună. Campioana continuă să adoarmă, iar Chiajna cîştigă primul punct din istorie în Liga 1.

Arşi la bani!
Dorinel Munteanu i-a anunţat pe Liviu Antal şi pe Bratislav Punosevac că vor fi amendaţi pentru că au fost eliminaţi în runda inaugurală, de la Buzău, contra celor de la Petrolul. "Trebuie să fie mai atenţi pe viitor pentru că nu mai vreau să pierdem puncte aiurea. Cu ei pe teren nu pierdeam niciodată în faţa ploieştenilor. Nu ştiu încă suma, dar cu siguranţă îi va ustura buzunarul", a spus tehnicianul. Atît Antal, cît şi Punosevac s-au aflat în tribune la meciul cu Chiajna.

Sărbătoare amînată
Gălăţenii programaseră iniţial ca la meciul de ieri să fie prezentat lotul pentru noul sezon, însă Dorinel Munteanu a refuzat categoric acest lucru. "Am decis să amînăm festivitatea pentru un meci mai important. Nu era oportun momentul, mai ales că am pierdut primul meci. Cu siguranţă se risipea concentrarea!", şi-a explicat tehnicianul decizia.

Bilete gratis în Ligă!
Astăzi, în cadrul emisiunii Smiley, ascultătorii au şansa să cîştige două abonamente la cele trei meciuri din Liga Campionilor pe care gălăţenii le vor juca pe noul stadion National Arena. De la ora 13:00, cei care vor să pună mîna pe premiu trebuie să-l asculte pe Cătălin Oprişan, iar la semnalul de concurs să sune la numărul de telefon 021.406.65.05.

Unul singur la lot
Cornel Râpă este singurul jucător al campioanei Oţelul Galaţi care va participa la acţiunile echipei naţionale. Dar la ale celei de tineret! Fundaşul dreapta a fost convocat de Emil Săndoi pentru meciurile de pe 4 august, cu ALRO Slatina, şi de pe 9 august, cu reprezentativa similară a Bulgariei. În ultima vreme, Oţelul a avut mai mulţi jucători la prima reprezentativă: Râpă, Sălăgeanu, Giurgiu, Antal şi Silviu Ilie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
bluevibess
bluevibess  •  08 August 2011, 16:08

Echipa aceasta nici macar nu poate fi numita ''campioana''.Pacat de Dorinel si jucatorii,dar de Stan chiar nu imi pare rau:) nu cred ca terminati in primele 6 anul acesta! Stan o sa faca cum a facut Bucsaru:) isi ia banii si pleaca!

bluevibess
bluevibess  •  08 August 2011, 16:06
Postat de luk_robert pe 03 August 2011, 16:28

Cum apar SACALII.:))Abia astept sa pierdeti bani multi la pariuri din cauza OTELULUI :) Cat pot sa rad de comentariile celor de la steaua si timisoara :)) cum zice cineva"au ajuns stelistii sa vorbeasca de titluri furate " :))

Pai da Otelul si Steoaia se afla in top oricum:P

bluevibess
bluevibess  •  08 August 2011, 16:06
Postat de ionelgl pe 07 August 2011, 18:54

numa smecheri de internet aici :))) iesiti pe strada si vorbiti asa nu mai fi-ti smecheri in spatele monitorului maimutoilor ce sunteti. pe la stadioane stati ca rahatii in iarba va insoteste jandarmeria..din fotbal o dati in moldoveni ....otelul e campioana ...timisoara este in B avem si supercupa...restul mai vedem ;) dar pe anul 2011 sa nu uitati otelul este campioana iar voi restul...niste maimutoi

:))) dupa poza ta nu as zice acelasi lucru!

Vezi toate comentariile (39)
Comentează