FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI - OŢELUL GALAŢI 1-2

Oţelul retrogradată? » Marius Stan: "Am putea pierde licenţa din cauza unei datorii de 50.000€!" :O

Articol de GSP - Publicat luni, 09 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 09 aprilie 2012 22:40

Marius Stan, preşedintele celor de la Oţelul Galaţi, a dezvăluit după meciul cu CS Mioveni, scor 2-1, că echipa sa ar putea să nu primească licenţa din cauza unei datorii faţă de Tg. Mureş.

"Nu e o bucurie mare, e o dovadă că punctele se cîştigă greu cu echipele mici. Didi a marcat trei goluri în ultimele două meciuri, dar conducerea refuză să plătească banii de pe transferul lui. Avem de plătit 50.000 de euro celor de la Tg. Mureş.

Dacă nu achităm această sumă, riscăm să pierdem licenţa. Am retrograda cu milioane în cont, pentru că aşa vor muşchii unora", a spus Marius Stan la DigiSport Special.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (49)
sorindrag
sorindrag  •  10 Aprilie 2012, 08:10
Postat de klaus pe 10 Aprilie 2012, 00:48

pai unde sunt banii din tranteala cu cfr sau si aia erau tot datorie=))))

aia nu se pun ca era o datorie mai veche dar baietii recupereaza acum cu stoia ca vine ciobanetele cu sacosa si umple golul lasat, daca nu la anul joaca in B ca e la moda de la o vreme ca cine ia titlul dupa un an sa ajunga in B Sa speram ca anul asta ia stoia si apoi se va sesiza federatia in urma unui moment de luciditate al ciobanetelui cand ne va spune intre 2 felatii la gsptv cum a cumparat el ultimele 5 meciuri

terminatorul2
terminatorul2  •  10 Aprilie 2012, 03:19
Postat de bdgeorge pe 10 Aprilie 2012, 00:45

Bati campiii...nu mai paria ca pierzi..Gica Hagi ca si toti ceilalti jucatori se distrau seara de seara tu ai auzit de Nord sau Melody in Bucuresti?? Gica era acolo la el acasa .sau la Constanta la Melody Bar in Jupiter al Paradis erau cu totii acolo el Balint,Belo, Raducioiu,Mateut,..problema e ca si daca veneau ei veneau dupa fete nu la bautura ...si balerinele alea erau fete adevarate nu fufele astae de doi lei..fara fite se distrau si te distrau..adevarul ca atunci exista Luceafarul si aia era fabrica de fotbalisti veneau in Bucuresti de la 14-15 ani se duceau si la scoal(mai usor e adevarat) dar faceau antrenamente ca profesionistii ,recuperare ,alimentatie ca la carte.

Foarte corect ai punctat

klaus
klaus  •  10 Aprilie 2012, 00:48

pai unde sunt banii din tranteala cu cfr sau si aia erau tot datorie=))))

Vezi toate comentariile (49)
Comentează